Beierholm Køge • Find din lokale revisor hér

Fændediget 13
DK-4600 Køge
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Dine lokale revisor i Køge

I hjertet af Køge ligger vores kontor, som betjener SMV’er fra det lokale erhvervsliv og på tværs af Sjælland. Da vi er et lokalforankret kontor, vægter vi at skabe tætte relationer til vores kunder, og derfor er vi foruden revisorer også økonomiske rådgivere og sparringspartnere for vores mange kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper således med alt lige fra bogholderi og regnskab til at rådgive om iværksætteri og udvikling af virksomheder.

Uanset branche kan vi også hjælpe dig med revision og rådgivning. Vi dækker nemlig et bredt udsnit af brancher, og vi har blandt andet kunder inden for andelsboligforeninger, ejendomsselskaber, håndværkere og servicefag.

Som lokalt revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for særligt mindre og mellemstore virksomheder føler vi et ansvar for at bidrage til at skabe de rette rammer for erhvervslivet. Af den grund samarbejder vi med lokale erhvervsdrivende, mens vi ligeledes bakker op om initiativer, der sikrer udvikling og vækst i området gennem erhvervsnetværket i HB Køge og Stevns Erhvervsråd.

En del af noget større

Beierholm i Køge er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Køge, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Køge

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.