Bioenergi

Siden er under opbygning

Beierholm rådgivning og revision 45

Bogføring og Moms 

Vi udarbejder bogføring på baggrund af udleverede bilag og kontoudtog. Bogføringen vil blive udført, alt efter hvor mange momsopkrævninger vandværket har. Hvis vandværket har specifikke ønsker til, hvor ofte bogføring skal udarbejdes, er der også mulighed for det. Vandværket vil modtage en bogføringsbalance for den valgte periode. Hvis vi har adgang til jeres bank, vil vi kunne indhente posteringerne og på den måde spare noget indtastningstid. 

Regnskab

Regnskabet udarbejdes på baggrund af bogføringen og årskørslen. Hvis det har interesse, holder vi gerne et regnskabsmøde, hvor regnskabet gennemgås, og kommende års budgettal kan udarbejdes. 

Flytteopgørelser

Flytteopgørelser vil blive udført, kort efter at vi modtager flytteoplysningerne. Der vil være en løbende dialog mellem Beierholm og vandværket om til- og fraflytning samt tilgang og afgang fra vandværket.

Kontakt vores revisorer med ekspertise inden for bioenergi

Specialisterne fra branchegruppen vil være de hovedansvarlige for dit regnskab, og der vil blive koblet erfarne og kompetente medarbejdere med en stærk faglig uddannelse på sagen.

Det er vores erfaring, at vi kan spare dig for meget – også i forhold til, hvad vores ydelser koster. Så kontakt os og book et møde. Det betaler sig – og er helt uforpligtende. Vi glæder os til at møde dig.

Specialister