Revisor Struer • Lokal revision og rådgivning

Ved Fjorden 25
DK-7600 Struer
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-12:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Dine lokale revisor i Struer

Beierholm Struer finder du på den absolut skønneste lokation ved lystbådehavnen midt i Struer. Her er vi klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig som SMV. Om problemstillingen drejer sig om bæredygtighed, skat, moms og afgifter, regnskab eller bogføring, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er din lokale revisor i Struer. Det betyder, at vi har et godt lokalt kendskab til de problemstillinger og udfordringer, der kan opstå for virksomheder og forretninger i netop vores område. Dertil er vi også en aktiv del af lokalsamfundet, hvor vi støtter de lokale foreninger, sportsklubber og netværk.

Vi har en bred brancheindsigt og hjælper mange forskellige virksomheder inden for f.eks. håndværk, ejendom og detailhandlen. Dertil kan vi også trække på en lang række af specialister, hvis du står med en helt særlig problemstilling – det kan være f.eks. være ved salg af virksomhed, hvor vi kan trække på vores Corporate Finance-afdeling.

Vi glæder os til at møde dig på vores adresse, Ved Fjorden 25.

Revision i Struer med et solidt fundament

Beierholm i Struer er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Kontoret er en afdeling af sektion Thisted. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi har som revisor i Struer, kan vi trække på en lang række specialister inden for områder som digitalisering, finansiel rådgivning samt it-revision og sikkerhedsrådgivning

Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Struer

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
9 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.