Moms og afgifter

Moms, told og afgifter er en betydelig udgift for virksomheder. Virksomheder og personer ønsker derfor, at beskatningsgrundlaget er optimeret efter selskabets forhold, således at driften kun belastes med den korrekt opgjorte moms og afgift. Vi hjælper gerne med at optimere moms-, told- og afgiftsforhold, herunder udnytte muligheder og afdække risici.

Vi yder bl.a. rådgivning inden for disse momsområder:

  • Moms ved salg af nye bygninger og byggegrunde
  • Korrekt moms-, told- og afgiftsafregning
  • Handel over landegrænser
  • Maksimal godtgørelse af energiafgifter
  • Strukturering af transaktioner, planlægning m.v.
  • Optimering af moms-, told- og afgiftsbetaling
  • Momsafstemning og administration.

 

Vores rådgivning sikrer, at alle relevante afgiftsmæssige forhold belyses - såvel for allerede gennemførte dispositioner som for planlagte dispositioner. Kun herved kan virksomheden optimere afgiftsbetalingen på kort og lang sigt. Beslutningsgrundlaget skal være i orden.

Særligt inden for ejendomsbranchen er moms en væsentlig faktor i forhold til at optimere forretningen. Reglerne om moms på salg af nye bygninger og byggegrunde er meget komplicerede og under konstant udvikling.

Når virksomheden har transaktioner ud over landets grænser, får afgiftsforhold særlig betydning. Der er store forskelle mellem landene - også imellem EU-medlemslandene. Sammen med vores netværk af kollegaer i andre lande kan vi hjælpe med alle problemstillinger inden for moms, told og afgifter.

 

Sælger du til andre EU-lande?

Få automatiseret kontrol af EU-momsnumre med Beierholms momsrobot

Læs mere her

Beierholm-moms-afgifter.jpg

 

Klik dig videre til mere viden

 

Vi hjælper gerne

Vi vurderer gerne, hvori dine fordele består, og hvad det vil betyde i praksis.

 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice