SORTIMO

Sortimo tidobler omsætning med økonomisk rådgivning fra Beierholm

Beierholm har været revisionspartner og økonomisk rådgiver for Sortimo A/S siden 2002. I perioden fra dengang til i dag har Sortimo tidoblet sin omsætning, været kåret til Gazelle-virksomhed flere gange og opnået en stærk, markedsledende position som specialist i at producere udstyr og indrette skræddersyede løsninger til erhvervskøretøjer. En vækst, som Beierholm har været med til at muliggøre via revisionshjælp og rådgivning:

"Beierholm har været med på hele vores rejse og rådgivet os i en række faglige spørgsmål om bl.a. budget, leasing- og beskatningsregler. Men de har også bistået os til vigtige bankmøder og eksempelvis hjulpet med at få fordoblet vores virksomheds kreditfaciliteter i en periode, hvor det var afgørende for vores vækst," fortæller Michael Pettersson, direktør i Sortimo A/S.

 

Beierholm revisor bistår bestyrelsesarbejdet

Derudover deltager statsautoriseret revisor og partner Jørgen Stegmann på alle Sortimos bestyrelsesmøder, og Beierholm står selvfølgelig for virksomhedens årsregnskab:

Uanset hvilken opgave det drejer sig om, bliver vi altid mødt af revisorer, der er yderst professionelle, nærværende og proaktive.


siger Michael Pettersson.

 

Læs mere her om vores ydelser inden for regnskab og økonomisk rådgivning.

Andre relevante kundecases:

 

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share