IL FORNAIO

IL FORNAIO finder opskriften på succes med rådgivning fra Beierholm

Il Fornaio

Der var brug for professionel rådgivning, da Susanne Boye Nielsen og Elvio Milleri fik mulighed for at overtage det fulde ejerskab af IL FORNAIO og købe deres investor ud. Det sikrede, at den nye struktur for deres forretning blev skruet rigtig sammen.

Susanne og Elvio har sammen med deres medarbejdere fuldstændig styr på at bage brød efter italienske traditioner. Så da muligheden opstod for at købe deres investor gennem mange år ud, ville de sikre, at overtagelsen forløb korrekt, og i den forbindelse søgte de rådgivning hos deres revisor fra Beierholm, Hakon Rønn Jensen:

Hakon var en fantastisk revisionshjælp og rådgiver, da Elvio og jeg købte vores investor ud. Fra rådgivning omkring værdiansættelsen til udarbejdelse af vores selskabskonstruktion. Hakon udfærdigede alle dokumenter og bar os reelt gennem alt papirarbejde og formaliteter. Han var en uvurderlig hjælp med sine enorme faglige kompetencer og sit engagement.


siger adm. direktør Susanne Boye Nielsen.

 

Beierholm kan også hjælpe dig med ejerskifte

Hos Beierholm kan vi sikrer dig og din virksomhed et smidigt og professionelt forløb, hvis I står over for et Ejerskifte eller Management Buy Out.

 

Læs mere her om vores ydelser inden for økonomisk rådgivning.

 

Andre relevante kundecases:

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share