HJORTDAL SPECIALTRANSPORT

Beierholm er med hele vejen som rådgiver og revisor for Hjortdal Specialtransport

Hjortdal Specialtransport

Beierholm er med hele vejen, når det gælder regnskaber, revision og budgetter samt strategisk rådgivning for Hjortdal Specialtransport.

Da Hjortdal Specialtransport for nogle år siden skulle have ny revisor, handlede det om at finde én, der kunne forstå, rådgive om og løfte transportvirksomhedens udfordringer. Der skulle blandt andet ses nærmere på virksomhedens risikoprofil, skatteforhold, momsindberetning og generationsskifte. Det krævede nogle helt særlige kompetencer:

"Vi stod i en situation, hvor vi havde brug for en markant strukturering af virksomheden. Vi var efterhånden vokset ganske meget, og der var et klart behov for at få gået vores virksomhed igennem. Revisor Ole Hosbond Poulsen fra Beierholm kom med det helt rigtige oplæg på, hvor vi skulle rette vores fokus hen," siger ejer Frank Nørager.

Rådgivning med både kort og langt lys Hjortdal Specialtransport er ikke en traditionel transportvirksomhed, men eksperter i at fragte vindmøller. Deres vognpark er skræddersyet til meget store og unikke transporter, og derfor kommer de fleste af virksomhedens ordrer også fra udlandet. Faktisk udgør opgaver i udlandet hele 90 procent af omsætningen. Og hos Beierholm har man fundet en revisor, der kan slå både kort og langt lys til i sin rådgivning.

Ole Hosbond Poulsen er ikke kun vores revisor, han er også en vigtig rådgiver og sparringspartner, både når det gælder udfordringer, som opstår nu og her, men også strategisk på den lange bane. Han har blandt andet spillet en vigtig rolle i forbindelse med vores vækst. Og med et solidt bagland i ryggen, der dækker over flere specialområder, er Beierholm det helt rigtige valg for vores virksomhed og de udfordringer, vi står overfor.


slutter Frank Nørager.

 

Læs mere her om vores ydelser inden for strategisk rådgivning.

 

 

Andre relevante kundecases:

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share