FRANSGÅRD MASKINFABRIK

Fransgård Maskinfabrik tilfreds med rådgivning fra Beierholm på 15. år

Fransgård Maskinfabrik

Samarbejdet mellem Fransgård Maskinfabrik og Beierholm er historien om 15 års tæt samarbejde omkring revision og rådgivning om økonomi og investeringer.

Fransgård Maskinfabrik er rundet af den jyske muld. Fornuft, lune og jordbundenhed gennemsyrer virksomheden, der med succes producerer og eksporterer maskiner til mark-, skov- og vejbrug til størstedelen af Europa og flere lande udover.

Rådgivning med afsæt i kundernes behov

Hos Fransgård tror de på tætte og lange kunderelationer, og når Fransgård udvikler nye maskiner, sker det derfor ud fra devisen om at gøre det med afsæt i kundernes behov og ønsker. Det er den samme tilgang Beierholm har til rådgivningen af Fransgård Maskinfabrik– såvel som til samarbejdet med alle andre kunder.

Revisor Søren V. Pedersen er på alle måder vores mand. Han forstår vores virksomhed, vores branche og hvorfor det er vigtigt for os at holde produktionen i Danmark. Han lytter og giver sparring. Og så er han god til at holde fokus på, at vi skal udvikle virksomheden. På den måde supplerer han os ejere der, hvor vi ikke er på hjemmebane.


Det tætte samarbejde betyder, at Beierholm altid er med, når maskinfabrikken diskuterer planer for fremtiden, investeringer og økonomi.

Læs mere her om vores ydelser inden for rådgivning.

 

Andre relevante kundecases:

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share