ELCOLD

Beierholm har rådgivet Elcold i mere end 30 år

Gennem mere end tre årtier har Beierholm været revisor og rådgiver for Elcold, der producerer kummefrysere til erhverv, displayfrysere til supermarkeder og til andre producenter som private label.

Samarbejdet mellem Beierholm og Elcold begyndte på et tidspunkt, hvor fremtiden tegnede sig alt andet end lys for Hobro-virksomheden; firmaet havde foretaget en fejlinvestering i varmepumper og var tæt på konkurs. Samtidig stod de midt i et ejerskifte pga. dødsfald. Alle forhold skulle derfor gentænkes, og her blev revisor Kenneth Jensen en stor rådgivningshjælp for Elcold:

"Kenneth hjalp os med at finde den rette virksomhedskonstellation, som tilgodeså alle parter og med at lægge planer for, hvordan vi kunne få en sund økonomi fremover," fortæller Elcolds salgsdirektør, John Svensson.

Økonomisk rådgivning baseret på fortrolighed

Siden har samarbejdet udviklet sig, og i dag deltager Kenneth Jensen også i alle Elcolds bestyrelsesmøder:

 

Han fungerer som en god sparringspartner, der ofte byder ind med rådgivning og vejledning. Vi er et team med et stærkt fortrolighedsforhold.

siger John Svensson.

 

Når det kommer til beslutninger omkring finansieringsmuligheder og kreditforsikringer, er Beierholm derfor altid klar med strategisk rådgivning og hjælp. Ligesom de spillede en central rolle, da Elcold i midten af 80’erne for alvor valgte at gå ind på eksportmarkedet. Her rådgav Beierholms revisor omkring det store vækst- og udviklingspotentiale, der lå i udlandet og hjalp Elcold til at få garantiafdækning.

Stedkendte revisorer øger effektiviteten

Det lange samarbejde gør Elcolds årsafslutning med status og lageroptælling meget lettere, da Beierholm er godt inde i alle virksomhedens systemer og også forstår at vise Elcold, hvordan de kan optimere på procedurer. Typisk deltager 3-4 revisorer fra Beierholm i den 14-dage lange årsafslutning, og heraf har flere hjulpet Elcold i mere end 20 år.

Læs mere her om vores ydelser inden for rådgivning eller økonomisk rådgivning.

Andre relevante kundecases: 

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share