DESMI

DESMI vælger nærværende revision hos Beierholm

God forretningsforståelse og tilgængelighed er de to afgørende faktorer for pumpekoncernen DESMIs valg af revisor.

Siden DESMI blev stiftet som Danmarks første aktieselskab i 1875, er det gået stærkt for pumpeproducenten fra Nørresundby. Virksomheden sælger i dag til mere end 100 lande og har datterselskaber verden over. Det stiller store krav til en grundig revision og fordrer, at DESMIs statsautoriseret revisor, Henrik Bjørn fra Beierholm i Aalborg, har en god forståelse for virksomheden og et godt samarbejde med de lokale revisorer:

Beierholm har fokus på det væsentligste, når der skal hentes oplysninger til koncernregnskabet fra vores udenlandske selskaber. Det er en stor fordel for alle, fordi det sparer tid, og gør opgaven lettere at forstå bl.a. for vores kinesiske partnere.

fortæller adm. direktør Henrik Sørensen.

 

Lokal revisor er et plus

En anden fordel for DESMI er Beierholms tilgængelighed med et hovedkontor rundt om hjørnet. Også Beierholms størrelse har betydning:

"Ved at vælge et mellemstort revisionsselskab har vi fået en nærværende og uformel relation til vores revisor," siger Henrik Sørensen om valget af Beierholm, der fandt sted på baggrund af et udbud, hvor samspillet mellem kompetencer, pris og beliggenhed var afgørende faktorer.

Vores revisor Henrik Bjørn er god til at udfordre vores egen regnskabsafdeling, han udviser en ægte interesse i DESMI og er dygtig vurderer Henrik Sørensen.

Ved at vælge et mellemstort revisionsselskab, har vi fået en nærværende og uformel relation til vores revisor.

 

Læs mere her om vores ydelser inden for revision.

 

Andre relevante kundecases:

 

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share