BILLETTEN

Billetten oplever flot vækst med rådgivning fra Beierholm

For fjerde år i træk er Billetten A/S kåret til Gazelle, og det er Ole Mortensen, en af de to ejere, som står i spidsen for den støt voksende virksomhed, rigtig glad for. Billetten A/S har specialiseret sig i at sælge billetter til events og arrangementer integreret ind i de enkelte arrangørers egne hjemmesider. Det har vist sig at være en god forretning. Og man har løbende søgt sparring, revision og rådgivning hos Beierholm for at udvikle Billetten A/S fra lille iværksætter til etableret virksomhed.

Personlig rådgivning er værdsat og værdifuld

Samarbejdet med Beierholm har vist sig succesfuldt, og hos Billetten A/S sætter man særligt pris på den nære, personlige kontakt til en statsautoriseret revisor:

 

Udover at Beierholm hjælper os med den daglige bogføring, er de en utrolig vigtig sparringspartner, både når det gælder økonomisk rådgivning og generel sparring i forhold til virksomhedens konstruktion. Jeg kan altid regne med et hurtigt, ærligt og yderst kompetent svar fra vores revisor, Carl Verner Christiansen.

 

siger direktør Ole Mortensen.

 

"Jeg føler mig vældig privilegeret over, at vi har en revisor som Carl Verner, fordi jeg har mulighed for at vende forretningsideer og planer med én, som jeg ved sætter sig grundigt ind i sagen for at kunne give mig den bedste rådgivning. Oveni det er det rart at have en helt grundlæggende følelse af, at han vil gå langt for os," fortsætter Ole Mortensen. 

 

Læs mere her om vores ydelser inden for rådgivning og revision.

 

 

 

Andre relevante kundecases:

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share