Iværksætter

Vi skaber overblik og tryghed for iværksættere

Beierholms iværksættergruppe består af erfarne revisorer og rådgivere med en fælles mission om at gøre det let for dig som iværksætter at koncentrere sig om det, du brænder for. Vi hjælper hver dag iværksættere og startups med at finde rundt i reglerne, se mulighederne i økonomien og ikke mindst skabe tryghed om deres projekter.

Vi er med dig på hele rejsen

Det betyder, at vi kan hjælpe dig fra første dag – med etablering og opstart, valg af selskabsform, moms- og skatteregler, finansiering, fradragsmuligheder, bogføring og regnskab.

Men vi tilbyder også økonomisk og strategisk sparring, når din forretning bliver større: De første ansættelser. Investering i produktion. Finansiering af nye tiltag. Nye markeder og eksport. Store beslutninger, som kræver mange overvejelser – og tal, du kan regne med.

Endelig er vi der også, når investorer banker på døren, eller du overvejer at sælge. 

Uanset hvor du er på rejsen, står vi klar med kompetent rådgivning, der flytter din forretning i den retning, du ønsker.

Tag os med på råd fra start

Ingen har lyst til at komme skævt fra start. Det kan være både demotiverende og dyrt. Derfor anbefaler vi altid, at du tager os med på råd så tidligt som muligt. Det er vores erfaring, at det betaler sig – også i kroner og øre.

Start med to timers gratis rådgivning

Overvejer du at tage springet som iværksætter, men ved ikke helt hvordan? Er du allerede i gang, men mangler nogen at sparre med? Har du brug for råd i en konkret situation? Så kontakt os og få to timers gratis iværksætterrådgivning.

Mere inspiration

Du kan også finde svar på mange spørgsmål i menuen til venstre - læs om blandt andet

in
Share
f
Share
Share