Iværksætter

Arbejdsro og overblik til iværksættere

Iværksættere har brug for ro til at koncentrere sig om at realisere deres forretningsidé. Men for at nå dette mål har de brug for rådgivere, som kender til iværksætternes vilkår og muligheder - og alle de forhold, som kan lægge hindringer i vejen for at opnå succes.

Færre ord - mere handling

Alle er enige om, at danske iværksættere skal arbejde mere målrettet for at realisere deres forretningsidé og gøre den levedygtig. Rådgiverne og erhvervsorganisationerne er næsten hver eneste dag synlige i medierne med råd og formaninger til henholdsvis iværksætterne og de politiske beslutningstagere. Men hidtil har det skortet på brugbare og handlingsanvisende værktøjer, som målrettet hjælper iværksætteren på rette vej.

Det er baggrunden for, at Beierholm har udviklet et helt nyt værktøj, som vores iværksætter-rådgivere kan bruge i deres samarbejde med iværksættere, som søger professionel bistand til at realisere deres drøm.

Vi har kaldt dette værktøj for ”Artemis” - navnet på den græske gudinde for fødselshjælperne.

Hos Beierholm har vi for længst forladt den nedladende frase: ”Hvor svært kan det være” - til fordel for: ”Hvor nemt skal det være”. Og det er netop, hvad Artemis kan være med til at sikre.

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share