Pressemeddelelser

Beierholm er Danmarks bedste...

Generelt

Tirsdag aften blev Danmarks bedste arbejdspladser kåret, og Beierholm løb for første gang med to priser – heriblandt en førsteplads.

SMJ Revision bliver en del af Beierholm

Generelt

SMJ Revision i Kalundborg har indgået en aftale med Beierholm. Det betyder, at SMJ Revision pr. 1. oktober 2019 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på samme adresse.

Ny skattepartner i Beierholm

Skat, Rådgivning

Ny skattepartner i Beierholm: ”Vi skal ud til kunderne”. Beierholm styrker igen sin skatterådgivning. Det sker med ansættelsen af skattepartner Ole Møller Lauritzen.

Ny adm. direktør i Beierholm

Søren V. Pedersen bliver ny adm. direktør i Beierholm.

RIR Revision i Roskilde og Holbæk bliver...

RIR Revision har indgået en aftale med Beierholm. Det betyder, at RIR Revision pr. 1. august 2019 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på de nuværende adresser i Roskilde og Holbæk.

Topplacering i medarbejdertilfredshed

Beierholm får endnu en topplacering i medarbejdertilfredshed. Great Place To Work® har netop kåret Beierholm som Danmarks tredjebedste arbejdsplads målt på medarbejdertilfredshed blandt virksomheder med over 500 ansatte. Dermed er Beierholm den eneste virksomhed i kategorien, som gennem de seneste 6 år konstant har fastholdt en...

Vestjysk Revision og HB Revision bliver...

Vestjysk Revision i Lemvig og Thyborøn samt HB Revision i Lemvig har indgået aftale med revisionsfirmaet Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomhederne navn, og tilsammen 33 medarbejdere fortsætter i Beierholm.

Deloitte i Slagelse bliver en del af...

Deloitte i Slagelse har indgået en aftale med Beierholm. Det betyder, at Deloitte i Slagelse pr. 1. august 2018 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på samme adresse.

Revisionsfirmaet Honum & Dyg bliver en...

Revisionsfirmaet Honum & Dyg i Sæby har indgået aftale med Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomheden navn, og alle 6 medarbejdere fortsætter i Beierholm.

Rekordregnskab fra Beierholm

Revisionsselskabet Beierholm har haft en vækst på ikke mindre end 49 procent det seneste år og runder nu 800 millioner kroner i omsætning. I dag ansættes medarbejder nr. 1.000.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share