Pressemeddelelser

Topplacering i medarbejdertilfredshed

Beierholm får endnu en topplacering i medarbejdertilfredshed. Great Place To Work® har netop kåret Beierholm som Danmarks tredjebedste arbejdsplads målt på medarbejdertilfredshed blandt virksomheder med over 500 ansatte. Dermed er Beierholm den eneste virksomhed i kategorien, som gennem de seneste 6 år konstant har fastholdt en...

Vestjysk Revision og HB Revision bliver...

Vestjysk Revision i Lemvig og Thyborøn samt HB Revision i Lemvig har indgået aftale med revisionsfirmaet Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomhederne navn, og tilsammen 33 medarbejdere fortsætter i Beierholm.

Deloitte i Slagelse bliver en del af...

Deloitte i Slagelse har indgået en aftale med Beierholm. Det betyder, at Deloitte i Slagelse pr. 1. august 2018 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på samme adresse.

Revisionsfirmaet Honum & Dyg bliver en...

Revisionsfirmaet Honum & Dyg i Sæby har indgået aftale med Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomheden navn, og alle 6 medarbejdere fortsætter i Beierholm.

Rekordregnskab fra Beierholm

Revisionsselskabet Beierholm har haft en vækst på ikke mindre end 49 procent det seneste år og runder nu 800 millioner kroner i omsætning. I dag ansættes medarbejder nr. 1.000.

ReviPartner i Vejle til Beierholm

ReviPartner, godkendt revisionsaktieselskab, bliver pr. 1. september 2017 en del af revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm.

Positiv udvikling

Generelt

Positiv udvikling og vækst hos Beierholm i Næstved.

Revisionsfirmaet Beierholm på Handelsskolevej er over årene vokset støt og roligt og udvider nu med yderligere 14 medarbejdere. Det sker den 1. august i år, når Beierholm overtager revisionsfirmaet Deloittes afdeling i Næstved.

Beierholm Danmarks Bedste Arbejdsplads

Generelt

Beierholm er netop kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Det skete 15. november ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København - og vi er naturligvis super glade og stolte.

Beierholm opruster igen

Generelt

Udvider med to nye rådgivningsområder. Beierholm udvider med Finansiel rådgivning samt rådgivning om køb og salg af virksomheder.

Roskildevirksomhed kommer til Beierholm

Generelt

Fra 1. juli 2016 indgår Erik Munk, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i Beierholm.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share