Vores historie

Beierholm - fra 1929 til nu

Fra en beskeden start i Aalborg i 1929 er Beierholm i dag blandt Danmarks førende, landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomheder med over 40 kontorer og mere end 1.800 medarbejdere fordelt over hele landet. 

Gennem alle årene har det været det samme grundsyn og fokus, som har været drivkraften for virksomhedens udvikling og vækst. Det er et solidt, historisk fundament til at rådgive og hjælpe kunderne i fremtiden.

Stærk faglighed, rettidig omhu, nærhed, stærke værdier, høj kvalitet, styret udvikling og vækst, forandringsparathed, værdiskabelse og balance har i alle årene været Beierholms fundament.

Først Nordjylland

Som selskab blev revisionsvirksomheden etableret i 1945 under navnet Nordjyllands Revisionskontor A/S, som allerede året efter etablerede en afdeling i Hjørring. I de følgende år udviklede virksomheden sig stabilt med tilgang af mange kunder og flere medarbejdere.

Så København

I 1940’erne etablerede William Mortensen sit revisionsfirma i København, og i 1955 trådte Børge Beierholm til som ny medarbejder hos Mortensen. Hermed var grundlaget skabt for partnerskabet: Mortensen & Beierholm. 

Efterfølgende udviklede begge virksomheder sig med nye aktiviteter i Vest- og Østdanmark. I 1985 startede en proces, som resulterede i, at Nordjyllands Revisionskontor og Mortensen & Beierholm fusionerede med Mortensen & Beierholm som det fortsættende firmanavn.

Og så landsdækkende

Væksten fortsatte, og flere afdelinger blev etableret på forskellige lokationer i Danmark som led i målsætningen om, at Mortensen & Beierholm ønskede at være landsdækkende og fysisk til stede tæt på kunderne. Det banede vejen for, at Mortensen & Beierholm i årenes løb overtog flere lokale revisionsfirmaer, som efterfølgende er blevet integreret og videreudviklet i den landsdækkende organisation. 

Navneændring i 2008

I 2008 ændrede selskabet navn til Beierholm, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, og i 2010 ændrede Beierholm selskabsform fra et revisionsaktieselskab til et revisionspartnerselskab.

Væksten fortsætter

Over de seneste år har en række velanskrevne revisionsvirksomheder sammenlagt sig med Beierholm. I 2016 blev RSM plus, AP Statsautoriserede Revisorer, Erik Munk, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab samt rådgivervirksomheden Uvildige.dk en del af Beierholm. I 2017 har Beierholm overtaget revisionsafdelinger i Næstved, Nykøbing Falster og Vejle.

I 2018 blev Revisionsfirmaet F. Bøgh Jørgensen ApS, Odense, Revisionsfirmaet Jesper Clausen, Hvide Sande samt Honum & Dyg, Registreret Revisionsaktieselskab i Sæby en del af Beierholm. Desuden valgte Deloittes afdeling i Slagelse at blive en del af Beierholm. I Vestjylland blev Beierholm styrket, da HB Revision og Vestjysk Revision, Lemvig og Thyborøn overgik til Beierholm.

I 2019 er RIR Revision i Roskilde og Holbæk fra august, Graungaard & Partnere, reg. revisionsanpartsselskab i Vejle fra september samt SMJ Revision fra oktober blevet en del af Beierholm. Samtidig etablerede vi internt en særskilt rådgivnings- og salgsafdeling og udvidede vores  IT-afdeling til IT & Processer.

I 2020 blev Revisionsfirmaet Søren Dahl i Odense i juni samt Revisionsfirmaet Iversen & Hald i Holstebro i august en del af Beierholm. Den 1. oktober etablerede vi ny sektion i Køge, hvor Reviplan i Køge blev en del af den nye sektion.

I 2021 er følgende blevet en del af Beierholm: En afdeling i Grant Thornton, København. Finanschefen ApS, Næstved. Outsourcingvirksomheden FocusOnBusiness, Viby, (RNG). Din Online Kontorassistent, Lemvig. GLB Revision A/S, Køge. Dan Revision A/S, Nakskov. Outsourcingvirksomheden Matrix Support ApS, Aalborg. Centerrevision Billund, Statsaut. Revisionsanpartsselskab. Wind Revision, Reg. Revisionsanpartsselskab, Køge. Og endelig har vi etableret en ny sektion i Skive, hvor PwC's afdeling i Skive besluttede sig for også at blive en del af Beierholm.

I 2022 er Revisor Slotholt Anpartsselskab, Køge, Revisionsfirmaet Asger Wiuff Andersen, Køge, blevet en del af Beierholm. I september har vi etableret nyt kontor i Fredericia, da Revisionskontoret Fredericia er blevet en del af Beierholm. I oktober har vi etableret nyt kontor i Ringkøbing, da Noe & Kirkegaard Registrerede Revisorer er blevet en del af Beierholm. Engelsted Petersen Statsaut. Revisionsanpartsselskab, Næstved, er blevet en del af Beierholm. Desuden har Beierholm taget et tigerspring inden for Corporate Finance med opkøb af Oaklins Denmark, som har til huse i København.

I 2023 har vi i juli etableret nyt kontor i Horsens, da EY Horsens er blevet en del af Beierholm.

191636_Beierholm_Profilfotos_02068_Højformat

Fakta om Beierholm

 • I regnskabsåret 2022/23 realiserede Beierholm en nettoomsætning på DKK 1.419 mio. mod DKK 1.269 mio. året før, hvilket er en stigning på 11,8 procent.
   
 • Beierholm beskæftiger over 1.800 medarbejdere fordelt på mere end 40 kontorer.
   
 • Beierholms skatteafdeling er en af de største i landet blandt revisionsvirksomheder med
  hovedfokus på SMV'er.
   
 • Beierholm har rangeret i top 5 de seneste 11 år i Great Place To Work®: Danmarks bedste store arbejdsplader.
 

Bliv en del af Beierholm

Driver du et revisionskontor, og går du med overvejelser om at blive en del af et fagligt fælleskab, ja så vil vi meget gerne indlede drøftelser med dig.

God plads til selvstændighed

I de seneste seks år har vi gennem en række opkøb og organisk vækst fordoblet antallet af medarbejdere i organisationen fra at være 900 ansatte til i dag at være over 1.800. Alle nytilkomne har følt sig godt modtaget, og det skyldes blandt andet, at vi giver plads til, at de enkelte kontorer kan drive deres forrentning med en stor grad af selvstændighed. Under Beierholms stærke værdisæt og retningslinjer for styring af kvalitet og opgaveløsning har de enkelte kontorer alle muligheder for at præge kontorets videre hverdag og udvikling.

Beierholm-Outsourcing-team

Skal din virksomhed være en del af Beierholm?

Specialistfunktioner og digital indsigt

Er du allerede en del af revisionsbranchen, kan du sikkert nikke genkendende til en forretningsverden, der bliver stadig mere kompleks. Derfor har vi opbygget nogle meget stærke specialistfunktioner inden for blandt andet skat, it, digitalisering mv., som understøtter de enkelte kontorer. Derfor kan du med ro i sindet fokusere på at udvikle dine kunder og passe din forretning.

Bliv SMV’ernes foretrukne revisor

Beierholm vil være de mindre og mellemstore virksomheders foretrukne revisor. Det kan du også blive. Kontakt adm. direktør Søren V. Pedersen allerede i dag, så finder vi et tidspunkt for en uforpligtigende snak.

Kontakt os her
Beierholm-Profilfotos-2021-2471-72-2dpi.jpg