Vores services

Vi rådgiver virksomheder i hele Danmark med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Fra den nystartede iværksætter, der har brug for tryghed og sparring om sit projekt, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position, til større virksomheder, der har brug for kompleks rådgivning.

Vi tilbyder hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg.

I Beierholm har vi desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe dig til at få overblik og automatisere arbejdsgange, så du frigør tid og ressourcer til det, du for alvor brænder for.

Regnskab og revision

Få tryghed, overblik og indsigt til at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger. Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder.

Rådgivning

Digitalisering, finansiering, automatisering, forretningsudvikling eller bæredygtighed - vi er din betroede sparringspartner.

Skat, moms og afgifter

Få rådgivning fra Danmarks største skatteafdeling målrettet mindre og mellemstore virksomheder.

Outsourcing

Frigør tid til udvikling gennem hel eller delvis outsourcing af den økonomiske administration.

Børsen-Gazelle-Masterclass-2023

Børsen Gazelle Masterclass 2023

- sådan agerer du i en foranderlig verden

Årets Børsen Gazelle Masterclass leverer inspirerende cases og lærerige indsigter, der hjælper dig til at agere i en tid med stor uforudsigelighed. Beierholm bidrager med tre fagindlæg:

  1. Sæt fokus på finansieringsstrategi og likviditetsstyring
  2. Styrk dit beslutningsgrundlag med rigtig og rettidig rapportering
  3. Gør bæredygtighed til en fordel.
Se Børsen Gazelle Masterclass 2023

Beierholm hjælper i hele din virksomheds livscyklus

 

Vi rådgiver dig med nærhed og i øjenhøjde – og altid med udgangspunkt i de behov og udfordringer, din virksomhed står med nu og på længere sigt. Du kan forvente proaktiv og kompetent sparring, der når hele vejen rundt og skaber den balance, du ønsker for din virksomhed.

Beierholm BeJour

Let hverdagen i din virksomhed

Smart håndtering af bilag, løn og dokumenter, overblik over deadlines og hovedtal samt direkte sparring med din revisor.

Udforsk BeJour
Beierholm Bejour Opstilling devices 951 x 535

Beierholm Finansiel Rådgivning

Investering, finansiering og pension

Uvildig rådgivning for virksomheder og private. Med de rette strategiske valg, omkostningseffektivisering og adgang til de bedste produkter, optimerer vi din økonomi hele vejen rundt.

Læs mere her
Beierholm - rådgivning og revision - HERO
Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Deltag i nationale og lokale events.

Tilmeld dig nyhedsservice

Lær os bedre at kende

Hos Beierholm er vi dedikerede til at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at forenkle deres økonomi- og bogholderistyring. Vi ser det hver dag. Ildsjæle, der brænder for det, de laver. Virksomheder med ambitioner, der gør en forskel.

Beierholm - vi giver de bedste rammer

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor de er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dem de bedste rammer for at udvikle sig. Menneskeligt og professionelt.

Sammen når vi nye mål. Men vi gør det allerbedst, når den enkelte medarbejder kan skabe resultaterne på sin egen måde. Vi tror nemlig på, at tillid og frihed er fundamentet for at kunne udfolde sit potentiale – og skabe et arbejdsliv i balance.

Et arbejdsliv med plads til både store ambitioner og nære relationer. Hvor arbejdstid hænger sammen med familieliv, kærestetid og fritid. Og et arbejdsliv med plads til den enkeltes ambitioner. For kun et arbejdsliv i balance skaber overskud – både hos den enkelte medarbejder og for vores fælles kultur.

Derfor giver vi vores medarbejdere de bedste rammer: til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og til at udvikle deres talent bedst muligt. 

Brancher

Hos Beierholm har vi rådgivere med erfaring og ekspertise inden for en række brancher, så vi altid møder dig der, hvor du og din virksomhed er. Det sikrer dig indgående branchekendskab, kvalitet og effektivitet, uanset om det gælder revision, rådgivning, finansiering, skat, digitalisering, outsourcing eller andet.

Find løsninger for din branche
Beierholm rådgivning og revision 1

Internationalt samarbejde, fokus på kunder og medarbejdere og faglige alliancer - få adgang til et stærkt og udviklende netværk.