Bliv revisor- eller outsourcing-trainee

Som trainee i Beierholm starter du på en toårig rejse, der virkelig vil sætte gang i din karriere. Du kommer til at indgå i det daglige arbejde på kontoret, og vil ved siden af følge et internt uddannelsesforløb med de andre trainees. Beierholm er kendt for at skabe balance, og det gælder også i vores egen baghave. Du vil opleve, at her er højt til loftet og plads til at vokse.

Hvad får du som trainee i Beierholm? 

 • Et toårigt professionelt internt uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der støtter og vejleder dig
 • Løn under uddannelse, sundhedsordning m.v.
 • De bedste rammer at udvikle dig i.

Hvad kommer du med? 

 • Papir på HHX, STX, Finansøkonom eller Financial Controller
 • Godt humør og lyst til at udvikle dig
 • En god forståelse for tal og data
 • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
 • En detaljeorienteret tilgang og et åbent mind-set
 

Udvikl dig som revisor-trainee

Som revisor-trainee vil du opleve to spændende og lærerige år, hvor du virkelig udvikler dig. Mellem arbejdet og uddannelsesforløbet sørger vi sammen for, at du bliver en rigtig god revisor. Du bliver en sand mester i detaljer og uddannet inden for områder som regnskab, revision, skat og rådgivning – og får mulighed for at uddanne dig hele vejen til cand.merc.aud.

Outsourcing-trainee 

Som outsourcing-trainee, og i sidste ende outsourcing-rådgiver, kommer du tæt på dine kunder. Den gode outsourcing-rådgiver er glad for tal og god til kundepleje; du vil blive virksomhedens betroede sparringspartner, der rådgiver med tal og indsigter. 
Derudover kommer du til at beskæftige dig med områder som financial controlling, løn, digitalisering og virksomhedsøkonomi – og på sigt kan du blive specialist inden for dette.

 

Prøv livet som trainee

Er du usikker på, om trainee-uddannelsen hos Beierholm er den rette karrierevej for dig? Så har du mulighed for at få en forsmag på livet som trainee gennem vores tre måneders praktikforløb.

Hvad får du som praktikant i Beierholm

 • Tre måneders veltilrettelagt og afprøvet praktikforløb
 • Praktisk erfaring fra stort og anerkendt revisionshus
 • Sparring og inspiration til projektopgave på dit studie
 • De bedste rammer at afprøve dig selv i som revisor
 • Mulighed for at fortsætte som trainee.
 

Karrieremuligheder

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig. Menneskeligt og professionelt. Sammen når vi nye mål. Vi er en stor organisation, hvor karriere og uddannelsesmulighederne er mange – enten hvis du vil videreuddanne dig inden for revision som cand.merc.aud. eller måske med målet om at blive statsautoriseret revisor. Vi favner også mange specialistområder, hvis du ønsker at arbejde inden for fagområder som IT, forretningsudvikling, skat, moms, pension, digitalisering og herunder digitale bogholderiløsninger.

Søg uopfordret ny.png

De bedste rammer

Uanset om du vælger en karriere som revisor eller en karriere inden for Outsourcing, tilbyder vi dig nogle udviklende rammer, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå – det gælder for alle vores ansatte. Vi vægter din trivsel højt og er to år i træk blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge – Læs mere her.

 

 

Revisor-trainee og løn hos Beierholm

Som revisor-trainee hos Beierholm kan du se frem til en spændende forsmag på karrieren som revisor med gode lønforhold. Vi tilbyder en attraktiv løn til vores revisor-trainees som en anerkendelse af deres engagement og bidrag til virksomheden. 

Som en betroet partner inden for revision og rådgivning opererer Beierholm på tværs af forskellige sektorer og brancher. Som revisor-trainee får du derfor mulighed for at arbejde med en bred vifte af kunder, hvilket giver en unik indsigt i forskellige forretningsmodeller og udfordringer. Denne erfaring bidrager til din professionelle udvikling og åbner døren for mange karrieremuligheder inden for revisionsbranchen.

 

 

Ledige stillinger

JobtitelArbejdsområdeArbejdsstedAnsættelsesformAnsøgningsfrist
Beierholm søger revisortrainees, som tænker nyt og drømmer stortRevision og regnskabHele landet
Fastansat
Snarest muligt
Bliv en del af Beierholm som outsourcingtraineeOutsourcingHele landet
Fastansat
Snarest muligt
Beierholm trainees - talentdatabase.png

Bliv en del af vores talentdatabase

Hvis du er interesseret i en karriere i Beierholm, kan du med fordel tilmelde dig vores talentdatabase. Dermed vil du løbende modtage relevant information om opslåede traineestillinger, om Beierholm som virksomhed og om karriereveje i Beierholm.