Bogholderi, regnskab, lønadministration, indberetninger, budgettering mv. tager tid.
Men det behøver ikke tage DIN tid.

En sund økonomi er forudsætningen for, at man som virksomhed kan nå sine mål. Derfor er det vigtigt, at man har styr over sin økonomi og undgår at blive styret af den. Det kræver, at man har tjek på virksomhedens økonomiske administration.

Som mindre eller mellemstor virksomhed kan økonomisk administration og styring nemt komme til at fylde for meget i hverdagen.

Man har sjældent ressourcer til at ansætte specialister, der kan tage opgaverne på sig – og hvis økonomi ikke er ens egen kernekompetence, så ender løn, ledelsesrapporteringer, moms, skat mm., hurtigt med at tage tid fra de opgaver, hvor man bruger sine evner bedst.

Vidste du, at…

 

36%

Bliver stresset af at bruge mere tid på administration end værdiskabende arbejde

(Beierholm)

Kun 24%

af ejerlederne mener, at de når det, de skal i løbet af en arbejdsdag. 

(SMV Danmark 2018)

28%

oplever mangel på tid og medarbejdere, som årsag til ikke at bruge smarte, digitale løsninger

(FSR Danske Revisorer 2020)

 

Vores økonomiske kompetencer sætter din hverdag fri

Ved at outsource udvalgte økonomiske arbejdsområder, der tager dyrebar tid for dig og dine medarbejdere, insourcer du professionelle kompetencer, der frigiver tid i hverdagen.

I samarbejde med jer knytter vi en kontaktperson og et fast team nøje udvalgt til jeres behov. Det behov kan eksempelvis være 1/2 bogholder, 1/4 controller og 1/8 økonomichef, og I betaler naturligvis kun for den tid og det speciale, I har brug for.

Løsningen er baseret på vores digitale univers, Beierholm BeJour. En platform, som effektiviserer og forenkler processer som lønadministration, bilagshåndtering, indberetning af skat og moms mm. Foruden at strømline økonomiske arbejdsgange og processer, giver Beierholm Outsourcing bedre rapportering af økonomiske nøgletal på kryds og tværs. Tal, som vores specialister bruger til at opnå endnu større indsigt i forretningen, så vi kan yde proaktiv rådgivning til jeres virksomhed.

Vi er opdaterede på gældende lovgivning

Som statsautoriserede revisorer står vi naturligvis garant for alle vores tjenester. Da alle vores medarbejdere er specialister inden for hvert deres område, betyder det også, at vi er helt opdaterede på den gældende lovgivning.

Beierholm_Outsourcing_grafik2.png

 

Sammensæt selv jeres unikke outsourcing-løsning

Alle virksomheder er unikke, og med Beierholm Outsourcing bestemmer I selv inden for hvilke områder, I har brug for at få hjælp. Der er ingen fast formular. Vi planlægger udelukkende efter jeres behov, så I får en skræddersyet løsning, der passer præcis til jeres virksomhed.

 

 

Fire trin der gør kort proces med tidskrævende administration

 
Beierholm-Outsourcing-4-steps.png

Kontakt os for en hjælpende hånd til din økonomi

Det kan være en god løsning at kigge ind i, hvilke dele af den økonomiske administration, din virksomhed med fordel kan overdrage eksternt – og her vælger flere at gøre brug af Beierholm Outsourcing.

Du kan trygt overlade din økonomiske administration til os.

Find din rådgiver
Beierholm rådgivning og revision 5