Regnskab

Et virksomhedsregenskab er en udregning og klargørelse over indtægter og udgifter for en virksomhed. For at få succes som virksomhed er det derfor yderst vigtigt at få økonomisk succes. Et godt virksomhedsregnskab er vigtigt på grund af følgende faktorer:

  • Styr på regnskabet reflekterer en sund og troværdig virksomhed
  • Derfor er regnskab altid et essentielt fokusområde for din forretning
  • Årsrapporten er et vigtigt ben i dit arbejde med regnskabet - og her kan vi hjælpe dig

Virksomhedsregnskab er et af de helt essentielle områder at holde klart overblik over for alle virksomheder - og ligeledes et af de meget udfordrende. Vi har derfor lavet en guide til dig om den nye årsregnskabslov fra 2015 og 2016, så du bedre kan få en forståelse for et virksomhedsregnskab.

Årsrapporten som centralt redskab for virksomhedens regnskab

Årsrapporten er et centralt redskab, som en virksomheds interessenter bruger til at vurdere virksomhedens indtjeningsevne, kreditværdighed og robusthed. Det er derfor Beierholms anbefaling, at årsrapporten giver et så retvisende billede af virksomhedens forhold og regnskab, som overhovedet muligt.

Nogle forhold i en virksomheds årsrapport kan være komplekse, og det er derfor vigtigt med en professionel og kompetent rådgiver på regnskabsområdet for virksomhedsregnskaber, så det rette billede af virksomhedens økonomiske forhold kommer til udtryk for interessenterne.

Specialister på regnskabsområdet for din virksomhed

Hos Beierholm har vi mange års erfaring på regnskabsområdet på tværs af brancher med et stort hold af specialister inden for langt de fleste større og mindre brancher, hvor vi hver dag hjælper  kunder med hverdagens udfordringer. 

Skal vi og vores branchespecialister hjælpe dig med at finde balancen i din virksomheds årsrapport? Så kontakt en af vores Beierholm-afdelinger og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

in
Share
f
Share
Share