Regnskab

  • Styr på regnskabet reflekterer en sund og troværdig virksomhed
  • Derfor er regnskab altid et essentielt fokusområde for din forretning
  • Årsrapporten er et vigtigt ben i dit arbejde med regnskabet - og her kan vi hjælpe dig

Regnskab er et af de helt essentielle områder at holde klart overblik over for alle virksomheder - og ligeledes et af de meget udfordrende.

Årsrapporten som centralt redskab for regnskabet

Årsrapporten er et centralt redskab, som en virksomheds interessenter bruger til at vurdere virksomhedens indtjeningsevne, kreditværdihed og robusthed. Det er derfor Beierholms anbefaling, at årsrapporten giver et så retvisende billede af virksomhedens forhold, som overhovedet muligt.

Nogle forhold i en virksomheds årsrapport kan være komplekse, og det er derfor vigtigt med en professionel og kompetent rådgiver på regnskabsområdet, så det rette billede af virksomhedens økonomiske forhold kommer til udtryk for interessenterne.

Specialister på regnskabsområdet

Hos Beierholm har vi mange års erfaring på regnskabsområdet på tværs af brancher med et stort hold af specialister inden for langt de fleste større og mindre brancher, hvor vi hver dag hjælper  kunder med hverdagens udfordringer. 

Skal vi og vores branchespecialister hjælpe dig med at finde balancen i din virksomheds årsrapport? Så kontakt en af vores Beierholm-afdelinger og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

in
Share
f
Share
Share