Årsregnskabsloven

Langt hovedparten af danske virksomheder aflægger årsrapport efter årsregnskabsloven. Det samme gør langt hovedparten af Beierholms kunder, og vi har derfor opbygget en betydelig erfaring med assistance med udarbejdelse af årsrapporter efter årsregnskabsloven samt rådgivning om mulighederne, som loven giver de danske virksomheder i jagten på det retvisende billede.

Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. 

Beierholm - kop og laptop i grønt miljø.jpg
 

Tjeklister til årsregnskabsloven pr. regnskabsklasse

Her finder du vores tjeklister til årsrapporten 2023 pr. regnskabsklasse, som har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse.

Ajourføring af tjeklisterne omfatter primært skærpede krav til rapportering om den kønsmæssige sammensætning af ledelsen for regnskabsklasse C-stor. Nye forhold er tydeligt markeret i tjeklisten.

Beierholm Indefrysningsordninger

Tidligere ændringer til årsregnskabsloven (gældende fra 2020)


Med virkning fra 1. januar 2020 blev der indført omfattende ændringer til årsregnskabsloven.

Beierholm udarbejdede i den anledning en publikation vedrørende ændringerne til årsregnskabsloven, der desuden fungerer som en guide til implementering af ændringerne.

Publikationen er fortsat relevant som opslagsværk.

Guiden kan hentes her
Beierholm-et-arbejdsliv-i-balance

Kontakt os. Vi hjælper gerne.