Årsregnskabsloven

Langt hovedparten af danske virksomheder aflægger årsrapport efter årsregnskabsloven. Det samme gør langt hovedparten af Beierholms kunder, og vi har derfor opbygget en betydelig erfaring med assistance med udarbejdelse af årsrapporter efter årsregnskabsloven samt rådgivning om mulighederne, som loven giver de danske virksomheder i jagten på det retvisende billede.

Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. 

Beierholm - kop og laptop i grønt miljø.jpg
 

Tjeklister til årsregnskabsloven pr. regnskabsklasse

Her finder du vores tjeklister til årsrapporten 2021 pr. regnskabsklasse, som har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse.

Tjeklisterne indeholder en tydelig markering af nye oplysningskrav i forhold til tidligere år. Ajourføring af tjeklisten omfatter primært nye krav for regnskabsklasse C stor, som gælder for regnskabsår, der begynder den 1. januar 2021 eller senere (2021 og 2021/22-årsrapporter). Endvidere indeholder tjeklisterne en markering af de oplysningskrav, som vurderes at være relevante i relation til den aktuelle COVID-19-situation.

Beierholm Indefrysningsordninger

Tidligere ændringer til årsregnskabsloven (gældende fra 2020)


Med virkning fra 1. januar 2020 blev der indført omfattende ændringer til årsregnskabsloven.

Beierholm udarbejdede i den anledning en publikation vedrørende ændringerne til årsregnskabsloven, der desuden fungerer som en guide til implementering af ændringerne.

Publikationen er fortsat relevant som opslagsværk.

Guiden kan hentes her
Beierholm-et-arbejdsliv-i-balance

Kontakt os. Vi hjælper gerne.