Årsregnskabsloven

Langt hovedparten af danske virksomheder aflægger årsrapport efter årsregnskabsloven. Det samme gør langt hovedparten af Beierholms kunder, og vi har derfor opbygget en betydelig erfaring med assistance med udarbejdelse af årsrapporter efter årsregnskabsloven samt rådgivning om mulighederne, som loven giver de danske virksomheder i jagten på det retvisende billede.

Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. 

Beierholm rådgivning og revision 23


Ændringer til årsregnskabsloven gældende fra 2020

Ændringerne til årsregnskabsloven gælder for regnskabsår, der begynder den 1. januar 2020 eller senere (2020 og 2020/21-årsrapporter). 

Beierholm har udarbejdet en publikation, som omhandler ændringerne til årsregnskabsloven og fungerer som en guide til implementering af ændringerne i 2020.

Guiden kan hentes her.

Ændringsoversigter

Beierholm har endvidere udarbejdet ændringsoversigter, der har til formål at give overblik over ændringer til årsregnskabsloven for årsrapporter, der begynder den 1. januar 2020 eller senere (2020 eller 2020/2021-årsrapporter).

Brug ændringsoversigten til at vurdere, hvilke ændringer der er relevante for din virksomhed.

Beierholm rådgivning og revision 27

Tjekliste til årsregnskabsloven pr. regnskabsklasse

Her finder du vores tjekliste til årsrapporten 2020 pr. regnskabsklasse, som har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse.

Tjeklisterne indeholder en tydelig markering af nye og ændrede oplysningskrav i forhold til tidligere år. Ajourføring af tjeklisten omfatter primært ændringer til årsregnskabsloven som gælder for regnskabsår, der begynder den 1. januar 2020 eller senere (2020 og 2020/21-årsrapporter). Læs mere ovenfor. Endvidere indeholder tjeklisterne en markering af de oplysningskrav, som vurderes at være relevante i langt de fleste tilfælde i relation til den aktuelle COVID-19-situation.

Beierholm kompensationsregler.jpg

Kontakt os. Vi hjælper gerne.