Et skræddersyet rådgivningsforløb tilpasset dine ønsker og behov


Med afsæt i vores uafhængige investeringsrådgivning hjælper vi dig med at skabe en portefølje, som er tilpasset din risikoprofil og tidshorisont, hvad enten det er frie midler, pensionsmidler eller i en virksomhed.

Vi er der, når du har brug for os

Som kunde hos Beierholm Finansiel Rådgivning vil du fortsat have dit eget depot i en bank efter eget valg. Herfra vil du fortsat kunne handle dine værdipapirer.

Vores opgave vil være at give dig konkrete anbefalinger vedrørende køb og salg samt rådgivning i forbindelse med gennemførelse af handlerne.

Ønsker du det, er vi også gerne behjælpelige med at finde det rigtige sted for dig at have dit depot, som du altid selv vil have adgang til og fuld kontrol med.

Beierholm rådgivning og revision 23

Forløb

I forbindelse med etableringen af din investeringsaftale afholdes en indledende møderække, hvor fundamentet for investeringsaftalen udarbejdes.

Herefter aftales omfanget af den løbende opfølgning og det videre forløb.

Du får din egen personlige rådgiver, som er med hele vejen og som vil stå til rådighed løbende, hvis der skulle opstå behov for supplerende rådgivning eller afklaringer.
 

Pris

Den løbende investeringsaftale tilpasses behovet i den aktuelle portefølje samt størrelsen herpå. Som udgangspunkt afregnes med en fast pris efter aftale eller alternativt på timebasis alt efter behov.

Pris på løbende investeringsaftaler beregnes individuelt ud fra formuestørrelse og forventet tidsforbrug. Typisk mellem 0,2-0,75 pct. af den investerede formue.

Vores investeringsrådgivning indeholder typisk:

  • Analyse af nuværende investeringer.
  • Fastlæggelse af din investeringsprofil.
  • Helhedsrådgivning, hvor investeringsløsninger udarbejdes med hensyntagen til øvrig økonomi.
  • Konkrete investeringsforslag.
  • Vejledning til udførelse af ændringer.
  • Rådgivning om skattemæssige forhold vedr. investering.
  • Løbende opfølgning efter behov.

Læs mere om vores services her