Investeringsrådgivning, der skaber overskud og balance i livet

Vi ved godt, at investeringer kan være forbundet med tvivl og usikkerhed, der ofte giver anledning til bekymring. Men sådan behøver det ikke at være. For hvis der er balance mellem risiko, tidshorisont og forventninger til afkast, er der ofte også balance i dine investeringer og i din hverdag.

Det kan vi som Beierholms uvildige finansielle rådgivere hjælpe med. Med den rette investeringsstrategi kan vi sammen afstemme forventninger til dine investeringer og sammensætte en portefølje med den rette balance mellem aktier, obligationer og andre alternativer.

Beierholm sparring tablet.jpg
Vi lægger sammen med dig en investeringsstrategi, der skaber et stabilt afkast på din samlede investering – og med løbende optimering.

Investeringsrådgivere, der giver dig overblik og tryghed

Som rådgivere er det en af vores vigtigste opgaver at skabe ro omkring din økonomi, uanset hvilken fase i livet du er – både privat såvel som med virksomhed.

Vi tager først og fremmest udgangspunkt i dine ønsker og forventninger, så vi sammen kan udvikle den optimale strategi med konkrete forslag til investeringer. Vi starter oftest processen med at gennemgå dine nuværende investeringer med henblik på at optimere porteføljen til dine forventninger til afkast, omkostninger og risiko.

Vi tilbyder at overvåge og tilpasse dine investeringer i takt med markedernes udvikling. På den måde kan vi sikre, at du altid er ajour med de markeder og produkter, du investerer i.

Skal vi også hjælpe dig?


Vi sørger for at dine penge arbejder for dig.Som en del af vores investeringsrådgivning tilbyder vi både en investeringspakke.

Med vores investeringspakke får du bl.a.:

  • Klarlægning af investeringsprofil og strategi.
     
  • Konkrete investeringsforslag.
     
  • Vejledning til udførelse af ændringer.
     
  • Rådgivning omkring skat på investeringer.

Vi tilbyder også en løbende formueaftale, hvor du får din egen personlige rådgiver, som sammen med dig sørger for at holde dine investeringer optimeret i takt med dine og markedets forudsætninger ændrer dig.

Det giver dig både tryghed, overblik og overskud.

Læs mere om vores services her

Beierholm-Finansiel-Rådgivning-rådgivningssituation.jpg

Bestil en gratis investeringsanalyse

Kan dit afkast optimeres? Betaler du for meget i investeringsomkostninger? Med en indledende investeringsanalyse giver vi dig et klart og uvildigt svar på, om der er optimeringspotentiale i din investeringsløsning. Gratis og uforpligtende.

Læs mere om vores investeringsanalyse
Beierholm-Finansiel-Rådgivning-data2