Investeringsrådgivning, der skaber overskud og balance i livet

Vi ved godt, at investeringer kan være forbundet med tvivl og usikkerhed, der ofte giver anledning til bekymring. Tanken om at placere ens penge i markedet kan være overvældende, og det kan derfor være svært at komme i gang, selvom du egentlig har sat dig det for. Det er her, vi hos Beierholm kommer ind i billedet. Ovenstående følelser i forbindelse med investering hører vi ofte udtrykt, men sådan behøver faktisk det ikke at være. For hvis der er balance mellem risiko, tidshorisont og forventninger til afkast, er der ofte også balance i dine investeringer og i din hverdag.

Det kan vi som Beierholms uvildige finansielle rådgivere hjælpe med. Med den rette investeringsstrategi kan vi sammen afstemme forventninger til dine investeringer og sammensætte en portefølje med den rette balance mellem aktier, obligationer og andre alternativer.

Beierholm sparring tablet.jpg
Vi lægger sammen med dig en investeringsstrategi, der skaber et stabilt afkast på din samlede investering – og med løbende optimering.

Uvildig investeringsrådgivning, der giver dig overblik og tryghed

Hos Beierholm kan du få hjælp fra vores uvildige investeringsrådgivere, hvis vigtigste opgaver er at skabe ro omkring din økonomi, uanset hvilken fase i livet du befinder dig i – både privat såvel som med en virksomhed.

Vi tager først og fremmest udgangspunkt i dine ønsker og forventninger, så vi sammen kan udvikle den optimale strategi med konkrete forslag til investeringer. Processen vil som oftest blive indledt med at vi gennemgår dine nuværende investeringer med henblik på at optimere porteføljen til dine forventninger til afkast, omkostninger og risiko.

Vi tilbyder at overvåge og tilpasse dine investeringer i takt med markedernes udvikling. På den måde kan vi sikre, at du altid er ajour med de markeder og produkter, du investerer i.

Skal vi også hjælpe dig?


Vi sørger for at dine penge arbejder for dig og hjælper dig med at opnå dine ønsker for investering. Som en del af vores investeringsrådgivning tilbyder vi en investeringspakke, hvor du bl.a. får:

  • Klarlægning af investeringsprofil og strategi.
     
  • Konkrete investeringsforslag.
     
  • Vejledning til udførelse af ændringer.
     
  • Rådgivning omkring skat på investeringer.

Vi tilbyder også en løbende formueaftale, hvor du får din egen personlige uvildige.investeringsrådgiver, som sammen med dig sørger for at holde dine investeringer optimeret i takt med dine og markedets forudsætninger ændrer dig.

Det giver dig både tryghed, overblik og overskud.

Læs mere om vores services her

Beierholm-Finansiel-Rådgivning-rådgivningssituation.jpg

Bestil en gratis investeringsanalyse

Kan dit afkast optimeres? Betaler du for meget i investeringsomkostninger? Med en indledende investeringsanalyse giver vi dig et klart og uvildigt svar på, om der er optimeringspotentiale i din investeringsløsning. Ganske gratis og uforpligtende.

Læs mere om vores investeringsanalyse
Beierholm-Finansiel-Rådgivning-data2