Et styrket Beierholm på Sjælland

Hvis din virksomhed har brug for revision og rådgivning i Roskilde og Holbæk, kan du glæde dig til at blive serviceret af et superstærkt hold.

Den 1. august er RIR Revision med kontorer i Roskilde og Holbæk nemlig blevet en del af Beierholm, der i forvejen har kontor i Roskilde.

En god nyhed

”Det er en god nyhed for det sjællandske erhvervsliv”, fortæller Birgit Sode, der indtil 1. august var statsautoriseret revisor i RIR Revision i Roskilde:

”Både RIR Revision og Beierholm har en stærk lokal forankring. Der betyder, at vi nu som før er tæt på vores kunder. Det nye er, at de kan trække på et styrket hold af specialister, der står klar til at hjælpe dem med de konkrete udfordringer, de støder på hen ad vejen. Det kan være komplicerede skatteforhold, vækstplaner, køb og salg af virksomhed, generationsskifte eller digitale løsninger. Vi har produkter og ydelser på hylderne, som imødekommer mindre og mellemstore virksomheders behov, og vi står klar med kompetencer, som langtfra alle kan tilbyde.”

Alle under ét tag

I Roskilde har der allerede været store flyttedag. Det betyder, at Beierholm nu holder til på Himmelev Bygade 70. Partner og statsautoriseret revisor Carsten Johnsen glæder sig over, at alle medarbejdere i Roskilde nu holder til samme sted:

”Det er dejligt, at vi nu kan modtage alle kunder på én samlet adresse. For kunderne er der en tryghed i, at de ikke kommer til at skifte revisor, og internt giver det en god dynamik, at vi kan trække på hinandens erfaring og særlige kompetencer.”

Nyt kontor i Holbæk

RIR Revisions kontor i Holbæk fortsætter under Beierholms faner - i Havnegade 2. Her står 15 medarbejdere, heraf to partnere, klar til at tage imod gamle og nye kunder.

Stærke på Sjælland

Med udvidelsen styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som vil blive betjent af cirka 240 medarbejdere fordelt på otte kontorer. Dertil kommer kontoret i København med ca. 250 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm ca. 1.200 medarbejdere på 30 kontorer.

Det nye hold

Efter sammenlægningen tæller kontorerne i Roskilde og Holbæk nu 10 partnere:

Fra venstre:
Carsten Johnsen, statsautoriseret revisor (Roskilde)
Kenneth Brøndum, statsautoriseret revisor (Roskilde)
René Mørch Sørensen, statsautoriseret revisor (Roskilde)
Søren Nejstgaard Larsen, statsautoriseret revisor (Roskilde)
Mogens Olsen, registreret revisor (Roskilde)
Birgit Sode, statsautoriseret revisor (Roskilde)
Kristian Klarholt Jensen, statsautoriseret revisor (Holbæk)
Michael Vejgaard Hansen, statsautoriseret revisor (Roskilde)
Thomas Skinbjerg, statsautoriseret revisor (Holbæk)
Palle Thaisen, statsautoriseret revisor (Roskilde)

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share