Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

For iværksættere

Rådgivning

Book 2 timers gratis rådgivning og få mere tid til kerneforretningen.

Databeskyttelsesforordn. velkommen

Rådgivning

Fire grunde til at hilse databeskyttelsesforordningen velkommen.

Databeskyttelsesforordn. Bliv klar

Rådgivning

Bliv klar til databeskyttelsesforordningen: Eksempel på fortegnelse. Som noget nyt skal dataansvarlige virksomheder og andre organisationer udarbejde fortegnelser over behandlingsaktiviteter, når databeskyttelsesforordningen træder i kraft maj 2018. Denne artikel gennemgår et eksempel på en fortegnelse.

Behandling af personoplysninger

Rådgivning

Hvornår må vi behandle personoplysninger om medarbejdere og kunder? Og skal vi have deres samtykke? Denne artikel retter sig mod den typiske danske virksomhed. Virksomheder, som registrerer og behandler personoplysninger om kunder og medarbejdere som en naturlig og støttende del i forhold til det, der er virksomhedens primære...

Behandling af personoplysninger - regler

Rådgivning

Hvad er de grundlæggende principper for behandling af personoplysninger? Når man som virksomhed eller organisation behandler personoplysninger, er der både nu, og når databeskyttelsesforordningen træder i kraft maj 2018, mange regler, der skal overholdes, bl.a. reglerne om, hvordan man skal behandle personoplysninger.

EU’s databeskyttelsesforordning

Rådgivning

Er min virksomhed omfattet af EU’s databeskyttelsesforordning? Kort sagt: Private virksomheder, offentlige organisationer og foreninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, hvis de behandler personoplysninger.

Europæisk topplacering

Generelt

Europæisk topplacering i medarbejdertrivsel. Torsdag aften blev det i regi af Great Place to Work® offentliggjort i Paris, at Beierholm i 2017 er kåret som fjerdebedste europæiske arbejdsplads blandt virksomheder med +500 ansatte.

Energiafgifter 2017

Moms/afgifter, Rådgivning

Overblik over godtgørelser og satser pr. 1. juni 2017

EU’s databeskyttelsesforordning

Rådgivning

Hvad betyder EU’s databeskyttelsesforordning for din virksomhed? Forordningen er nu et vigtigt skridt nærmere dansk implementering.

Beierholm Danmarks Bedste Arbejdsplads

Generelt

Beierholm er netop kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Det skete 15. november ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København - og vi er naturligvis super glade og stolte.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share