Overblikket baner vejen for den rigtige finansieringsløsning

Når du skal låne penge til at finansiere din investeringsejendom, dit sommerhus, udviklingen af din virksomhed eller andre ønsker for fremtiden, handler det altid om at låne pengene på de absolut bedste betingelser og med den rette rentestrategi. Det gælder især realkreditlån, hvor der ofte er mange muligheder og stor kompleksitet.

Beierholm ejerskifte.jpg
Vi gør det komplekse enkelt, så vi sammen kan finde den bedste finansieringsløsning til dig.

Vi klæder dig på, så du ikke bliver klædt af

Det handler om at skabe det bedst mulige forhandlingsgrundlag for dig, så vi sammen kan forhandle en god finansieringsløsning på plads – og på de bedste betingelser. Det er det, god, uvildig rådgivning handler om.

En af vores største og vigtigste opgaver er at sikre, at den finansiering vi anbefaler, er med til at skabe ro om din fremtid. Det sikrer vi bl.a. ved at gennemgå din eksisterende finansiering, så vi altid ved, hvilke justeringer, der skal til, for at få det optimale ud af din økonomi.

 

Beierholm-Finansiel-Rådgivning-ejendom-bolig-realkredit


En finansieringsstrategi, der skaber ro og overskud

Med udgangspunkt i dine behov hjælper vi dig med en klar finansieringsstrategi og adgang til markedets bedste og billigste finansiering. Vi hjælper med at lægge en strategi for din finansiering, der både handler om fordelingen mellem fast og variabel rente, om afdragsprofil, likviditetsstyring og størrelsen af egenfinansiering ift. gælden. En god finansieringsstrategi tager også højde for øvrige aktiver og hvordan disse påvirkes af ændringer i rente- og lånemarkedet.

Løbende låneovervågning

Vi tilbyder at holde et vågent øje med dine muligheder, og gennem aktiv gældspleje at sikre, at dine finansieringsløsninger forbliver optimale – også når markedet eller din situation ændrer sig. Derved har du altid de rigtige lån og de bedste chancer for at optimere.

Læs mere om vores rådgivningsydelser her
Beierholm-Finansiel-Rådgivning-data2

Find mere værdifuld viden om finansiering i vores artikler