Bliv revisor- eller outsourcing-praktikant

Som praktikant lover vi dig, at du kommer til at gøre en forskel! Du kommer hurtigt til at indgå som en naturlig del af livet og opgaveløsningen på kontoret. I praktikperioden vil vi sørge for, at du kommer godt fra start og lige så godt i mål, både når det gælder arbejdsopgaver og det sociale liv i Beierholm. Du får mulighed for at opleve, hvordan det er at arbejde i en stor, professionel revisionsvirksomhed, der ovenikøbet er kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Hvad får du som praktikant i Beierholm? 

  • Tre måneders praktik i Danmarks bedste rammer
  • Mulighed for at deltage i ”rigtige” opgaver
  • Sparring og inspiration til din projektopgave
  • Mulighed for timelønsansættelse som medhjælper efter endt praktik
  • Mulighed for toårigt internt trainee-forløb efter endt praktik

Hvad kommer du med? 

  • Igangværende uddannelse som finansøkonom eller financial controller
  • Mod på at blive udfordret og lære nyt
  • En god forståelse for tal og data
  • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
  • En detaljeorienteret tilgang og et åbent mind-set
977x550 - Julie.png

Fortsæt som trainee efter din praktik

Vi tilbyder dig nogle udviklende rammer, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå   – det gælder for alle vores ansatte. Mange af vores praktikanter bliver efterfølgende ansat som trainees, hvor karrieren for alvor tager fart. Du kan læse mere om traineeprogrammet her.

 

Karrieremuligheder

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig. Menneskeligt og professionelt. Sammen når vi nye mål. Vi er en stor organisation, hvor karriere og uddannelsesmulighederne er mange – enten hvis du vil videreuddanne dig inden for revision som cand.merc.aud. eller måske med målet om at blive statsautoriseret revisor. Vi favner også mange specialistområder, hvis du ønsker at arbejde inden for fagområder som IT, forretningsudvikling, skat, moms, pension, digitalisering og herunder digitale bogholderiløsninger.

Søg uopfordret ny.png

De bedste rammer

Uanset om du vælger en karriere som revisor eller en karriere inden for outsourcing, tilbyder vi dig nogle udviklende rammer, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå – det gælder for alle vores ansatte. Vi vægter din trivsel højt og er to år i træk blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge – Læs mere her.

 

 
 

Ledige stillinger

JobtitelArbejdsområdeArbejdsstedAnsættelsesformAnsøgningsfrist
Beierholm søger revisorpraktikanter med mulighed for efterfølgende traineeforløbRevision og regnskabHele landet
Tidsbegrænset
Snarest muligt
Beierholm søger outsourcingpraktikanter med mulighed for efterfølgende traineeforløbOutsourcingHele landet
Tidsbegrænset
Snarest muligt
Beierholm trainees - talentdatabase.png

Bliv en del af vores talentdatabase

Hvis du er interesseret i en karriere i Beierholm, kan du med fordel tilmelde dig vores talentdatabase. Dermed vil du løbende modtage relevant information om opslåede traineestillinger, om Beierholm som virksomhed og om karriereveje i Beierholm.