Beierholm søger outsourcingpraktikanter med mulighed for efterfølgende traineeforløb

Er du interesseret i at udforske en karriere som outsourcingkonsulent? Fra januar 2025 har du nemlig mulighed for at blive outsourcingpraktikant hos Beierholm. Her venter tre måneder i inspirerende og lærerige rammer, hvor vi sikrer dig et betydningsfuldt springbræt på din rejse mod at blive outsourcingkonsulent. Alt dette finder sted i en virksomhed, der år efter år kåres som en af Danmarks bedste arbejdspladser for unge under 25 år.

 

Tilegn dig praktisk erfaring med rigtige regnskabsopgaver

Som outsourcingpraktikant i Beierholm vil du få praktisk erfaring med planlægning og udførelse af essentielle opgaver inden for outsourcing – på samme måde som vores erfarne outsourcingkonsulenter. Vi mener, at dette er optimalt i forhold til at udvikle og afprøve dine færdigheder som outsourcingkonsulent – og du kan i samme omgang afklare, om du har lyst til at fortsætte som outsourcingtrainee.

Dine arbejdsopgaver koordineres i samarbejde med din praktikvejleder for at sikre, at du får konkret erfaring undervejs. Eksempler på arbejdsopgaver inkluderer:

  • Bogføring, controlling, lønadministration og lignende
  • Samarbejde med kontorets kunder og interne revisorer

 

En stærk arbejdsatmosfære med fokus på balance og støtte

Vi er stolte af, at vi har en rar arbejdsatmosfære med højt til loftet, hvor du vil komme til at samarbejde med erfarne og fagligt dygtige kolleger. Vi vægter et sundt arbejdsmiljø højt og arbejder aktivt på at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv. Dette skaber trygge rammer, hvor du kan udvikle både dine personlige og professionelle færdigheder.

Vi tilbyder en struktureret start ved at matche dig med en dedikeret buddy, som fungerer som en værdifuld sparringspartner og støtter dig gennem sidemandsoplæring. Udover din buddy har du naturligvis også et team af dygtige kolleger, som står klar til at guide dig gennem hele din praktikperiode.

 

Vejen til at blive praktikant hos Beierholm

Som praktikant kommer du med en igangværende Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller, professionsbachelor i skat eller lignende uddannelse. Vi mener dog, at rejsen mod at blive praktikant i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset uddannelsesbaggrund. Det vigtigste er, at du har:

  • En grundlæggende interesse for digitalisering, tal og data
  • En motiveret tilgang til læring og udvikling – og mod på at blive udfordret
  • En lyst til at tale og sparre med erfarne kolleger

 

Vi tilbyder dig

I korte træk tilbyder Beierholm tre måneders praktik med opstart i januar 2025. Du vil få mulighed for at deltage i ”rigtige” outsourcing-opgaver, og du tilbydes værdifuld sparring og inspiration til din projektopgave. Hvis vi er det rette match, vil der efter praktikperioden være mulighed for timelønsansættelse som outsourcingmedhjælper samt mulighed for et toårigt internt traineeforløb med opstart i september 2025.

Hos Beierholm skaber vi de bedste rammer for, at du kan udfolde dig!

Besøg vores hjemmeside for mere information: her

 

Hvad skal du gøre?

Fortæl os, hvem du er, om dine drømme og om motivationen for at blive outsourcingpraktikant hos Beierholm. Husk at vedlægge CV og dine seneste uddannelses-/eksamenspapirer.

Vi søger praktikanter med opstart 1. januar 2025, og vi afholder samtaler løbende. Vi opfordrer derfor til, at du ikke venter for længe med at sende din ansøgning. Bemærk desuden, at vi tilbyder praktikpladser på tværs af landet, så du har mulighed for at angive din foretrukne arbejdslokation, når du sender din ansøgning via vores ansøgningssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til stillingen som outsourcingpraktikant hos Beierholm!

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
01/01-2025
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.