Beierholm søger revisorpraktikanter med mulighed for efterfølgende traineeforløb

Leder du efter et sted, hvor du kan afprøve, hvad det vil sige at være revisor? Så har du til januar 2025 mulighed for at blive praktikant hos Beierholm. I løbet af dine tre måneder som praktikant vil du udfolde dine evner i en virksomhed, der år efter år kåres som en af Danmarks bedste for unge under 25 år. Hos Beierholm tror vi på dig og dine evner, og vi mener, at et praktikforløb hos os giver dig et forspring i din revisorkarriere.

 

Få værdifuld erfaring med revision og regnskab

Som revisorpraktikant i Beierholm vil du få praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de væsentlige opgaver, som erfarne revisorer udfører. Vi er overbeviste om, at dette er med til at udvikle og afprøve dine færdigheder som revisor, samtidig med at det giver dig mulighed for at afklare, om du ønsker at fortsætte din karriere som revisortrainee.

Dine arbejdsopgaver koordineres i samarbejde med din praktikvejleder for at sikre, at du får konkret erfaring undervejs. Eksempler på arbejdsopgaver inkluderer:

  • Bogføring, afstemning og momsafregning
  • Planlægning og gennemførsel af opgaver på mindre virksomheder
  • Udarbejdelse af regnskaber for virksomheder og personer

 

En lærerig start med dygtige kolleger

Vi tilbyder et behageligt arbejdsmiljø med erfarne og fagligt kompetente kolleger. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø og skaber aktivt balance mellem arbejdsliv og privatliv, så du trygt kan udvikle dig både personligt og professionelt som praktikant hos Beierholm.

Vi sørger desuden for, at du bliver matchet med en buddy, der giver dig en smidig start på dine opgaver. Din buddy fungerer som en værdifuld sparringspartner, som støtter dig gennem sidemandsoplæring. Udover din buddy vil du opleve et imødekommende team, der guider dig i din praktikperiode.

 

Vejen til at blive praktikant hos Beierholm

Som praktikant kommer du med en igangværende Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller, professionsbachelor i skat eller lignende uddannelse. Vi mener dog, at rejsen mod at blive praktikant i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset uddannelsesbaggrund. Det vigtigste er, at du har:

  • En grundlæggende interesse for revisorfaget, tal og data
  • En motiveret tilgang til læring og udvikling – og mod på at blive udfordret
  • En lyst til at arbejde sammen med og lære af erfarne kolleger

 

Vi tilbyder dig

I korte træk tilbyder Beierholm tre måneders praktik med opstart i januar 2025. Du vil få mulighed for at deltage i ”rigtige” revisoropgaver, og du tilbydes værdifuld sparring og inspiration til din projektopgave. Hvis vi er det rette match, vil der efter praktikperioden være mulighed for timelønsansættelse som revisormedhjælper samt mulighed for et toårigt internt traineeforløb med opstart i september 2025.

Hos Beierholm skaber vi de bedste rammer for, at du kan udfolde dig!

Besøg vores hjemmeside for mere information: her

 

Hvad skal du gøre?

Fortæl os, hvem du er, om dine drømme og om motivationen for at blive revisorpraktikant hos Beierholm. Husk at vedlægge CV og dine seneste uddannelses-/eksamenspapirer.

Vi søger praktikanter med opstart 1. januar 2025, og vi afholder samtaler løbende. Vi opfordrer derfor til, at du ikke venter for længe med at sende din ansøgning. Bemærk desuden, at vi tilbyder praktikpladser på tværs af landet, så du har mulighed for at angive din foretrukne arbejdslokation, når du sender din ansøgning via vores ansøgningssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til stillingen som revisorpraktikant hos Beierholm!

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
01/01-2025
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.