360 graders OVERBLIK

Coronakrisen

    - hvad er dine muligheder og risici lige nu?

 

Coronakrisen påvirker os alle i større eller mindre grad. For mange af de mindre og mellemstore virksomheder er der tale om markante påvirkninger på både aktivitet, indtjening og ikke mindst likviditet.

Coronakrisen er en global krise, og det kan være svært at skille samfundets forhold fra ens egne forhold i virksomheden.

  • Hvor meget af krisen vil blive løst udefra i takt med en bedring i forholdene, og hvor meget skal man som leder selv ændre i sin virksomhed?
  • Hvor meget skal jeg ændre i mine aktiviteter, mens coronakrisen raser?

360 graders OVERBLIK – et grundigt overblik er nøglen

Budgettering og analysearbejde i form af konsekvensberegninger og følsomhedsanalyser er i den sammenhæng helt centrale værktøjer, som kan bidrage til, at der tages de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. 

Særligt i tider med stor usikkerhed og variabler, der er uden for virksomhedens kontrol, kan det være nødvendigt løbende at forholde sig til virksomhedens budgetter og øvrige analyser samt om nødvendigt at korrigere disse. 

Overblikket er nøglen

Overblikket er vigtigt og nøglen til de rigtige tiltag, som skal iværksættes ASAP. 

Vi kan hjælpe med at skitsere alternativer og et worst case scenario, så den økonomiske stilling er fuldstændig belyst, og I som virksomhed f.eks. står med en klar plan overfor banken. Vi skal have styr på udfordringerne, og disse skal følges op med konkrete løsningsmuligheder.

Du kan selv finde frem til, om du har brug for et 360 graders OVERBLIK, hvor vi sammen identificerer risici og indsatsområder på baggrund af vores konkrete anbefalinger. Læs mere i vores publikation og tjek selv, om du har brug for et 360 graders OVERBLIK.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning i forbindelse med ovenstående, kan du kontakte din revisor eller rådgiver. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, hvorefter vi vil kontakte dig snarest.

Vores ambition er, at du kommer fornuftigt ud af coronakrisen.

 

 

Bliv kontaktet

I emnefeltet nederst skriver du ”360 graders OVERBLIK”.

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share