Revisor Farsø • Lokal revision og rådgivning

Frederik IX's Pl. 4
DK-9640 Farsø
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag:
01.01-30.06: 8:00-15:30
01.07-31.12: 8:00-14:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din lokale revisor i Farsø og Vesthimmerland

Beierholms lokale afdeling i Farsø har base på Frederik IX’s Plads. Herfra hjælper vores revisorer og rådgivere sammen med kontoret i Aars omtrent 1.000 mindre  og mellemstore virksomheder med alt lige fra bogholderi, regnskab og revision til rådgivning i forretningsudvikling og iværksætteri. Uanset branche kan vi hjælpe dig, og specielt har vi gennem mange års erfaring opbygget en stor ekspertise inden for botilbud og opholdssteder.

Vores revisorer og rådgivere i Farsø har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv og gennem vores lokale tilstedeværelse og samarbejde med kontoret i Aars dækker vi hele Vesthimmerland. Sammen med Aars-kontoret er vi markedsledende i lokalområdet.

Vi er en del af lokalsamfundet – og du vil med garanti møde os i byen. Af den grund vil vi gerne præge og udvikle Farsø og omegn, så området forbliver attraktivt for bosætning og erhvervsliv. Det gør vi blandt andet ved at være vidtfavnende i vores sponsorater til foreningslivet, og samtidig er vi aktive i Farsø Erhvervsråd.

En del af noget større

Beierholm i Farsø er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser som revisor i Farsø, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Farsø

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
7 + 6 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.