Beierholm Farsø • Find din lokale revisor hér

Frederik IX's Pl. 4
DK-9640 Farsø
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag:
01.01-30.06: 8:00-15:30
01.07-31.12: 8:00-14:00

Din lokale revisor i Farsø og Vesthimmerland

Beierholms lokale afdeling i Farsø har base på Frederik IX’s Plads. Herfra hjælper vores revisorer og rådgivere sammen med kontoret i Aars omtrent 1.000 mindre  og mellemstore virksomheder med alt lige fra bogholderi, regnskab og revision til rådgivning i forretningsudvikling og iværksætteri. Uanset branche kan vi hjælpe dig, og specielt har vi gennem mange års erfaring opbygget en stor ekspertise inden for botilbud og opholdssteder.

Vores revisorer og rådgivere i Farsø har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv og gennem vores lokale tilstedeværelse og samarbejde med kontoret i Aars dækker vi hele Vesthimmerland. Sammen med Aars-kontoret er vi markedsledende i lokalområdet.

Vi er en del af lokalsamfundet – og du vil med garanti møde os i byen. Af den grund vil vi gerne præge og udvikle Farsø og omegn, så området forbliver attraktivt for bosætning og erhvervsliv. Det gør vi blandt andet ved at være vidtfavnende i vores sponsorater til foreningslivet, og samtidig er vi aktive i Farsø Erhvervsråd.

En del af noget større

Beierholm i Farsø er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Farsø, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Farsø

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.