Vækst eller afvikling

Beierholm Kolding og BoardHouse inviterer til en spændende inspirationsmorgen med oplæg om virksomhedens livscyklus, hvor vi sætter fokus på ejerlederen og de overvejelser, muligheder og udfordringer, man kan stå overfor.

Gennem 2 fokuserede indlæg giver vi et indblik i, hvordan du som ejerleder kan optimere dine værdier, sætte retning og sikre, at der eksekveres på rette områder og med fordel, kan overvejes en professionel bestyrelse i din virksomhed.

Fredag d. 29. april 2022 kl. 08.30 – 10.00 hos
Beierholm Kolding, Birkemose Allé 19, 6000 Kolding


Program

Kl. 08.30 - 08.40: Velkomst v/ Statsaut. revisor og partner Lars Leopold Larsen  

Kl. 08.40 - 09.00: Virksomhedens fremtid og ejerleder overvejelser
Statsaut. revisor og partner, Lars Leopold Larsen, giver en opdatering på ejerlederens overvejelser, herunder muligheder og udfordringer, med udgangspunkt i virksomhedens livscyklus. Hvordan sættes retningen og hvordan sikres det, at virksomheden vækster eller afvikles planmæssigt?

Kl. 09.00 - 09.45: Professionelle bestyrelser
Partnerne Michael Storm og Allan Bæk fra BoardHouse kommer ind på fordelene og værdien ved professionelle bestyrelser, og konceptet for rekruttering af de rette bestyrelsesmedlemmer.

Kl. 09.45 - 10.00: Kundecase – succes med professionel bestyrelse


Tilmelding

Tilmelding er gratis efter først-til-mølle princippet. Tilmeld dig her på siden senest mandag d. 25. april 2022 kl. 12:00


Beierholm & BoardHouse

Beierholm har et yderst stærkt hold indenfor viden og rådgivning omkring skattemæssige forhold, selskabsstruktur og finansiel rådgivning, herunder investering, vækst og generationsskifte. Beierholm er, med vores stor ekspertise indenfor mange forskellige brancher, det oplagte valg af rådgivere til ejerledere virksomheder.

BoardHouse tilbyder sparring om muligheder og effekt ved professionelle bestyrelser og/eller advisory boards, baseret på mange års praktisk erfaring fra bestyrelser og advisory boards i SMV segmentet. BoardHouse leverer en unik, enkel og kompetencebaseret udvælgelse af professionelle bestyrelsesfolk til SMV-segmentet.
 29. april 2022
Kl. 8.30
Beierholm Kolding

Birkemose Allé 19
6000 Kolding