Vi skyder det nye år ind med pomp og pragt, og byder bl.a. velkommen til Alex Vanopslag, LA, der allerede fra barnsben lærte at ranke ryggen, og gerne indtager et modsat standpunkt, hvis der er enighed om alt – kom og hør hans spændende oplæg.

Program
16.00 Dørene åbner og vi byder på champagne og kransekage

16.30 Velkomst v/Anders Paulsen, Beierholm samt Morten Hass Augustsen, Kalundborgegnens Erhvervsråd, som herefter vil føre os igennem aftenen.

16.45 Formand for Liberal Alliance Alex Vanopslagh
Behov for en ny samfundskontrakt?
Velfærdsstaten blev indført i midten af det 20. århundrede, og er grundlæggende stadig indrettet på samme måde. Men demografien ændrer sig, danskerne er langt mere velstående i dag, og nye behov og forventninger er vokset frem. Skal vi i Danmark til at genforhandle den samfundskontrakt om forholdet mellem arbejde, velfærd og livsstil, som vores samfundsmodel bygger på?

17.30 Fremtidsforsker Jane Hovgaard
Hvordan går vi til arbejdet i fremtiden, og hvilke knapper kan vi med fordel skrue på, når vi gerne vil kunne tiltrække og tilknytte de rigtige medarbejdere? Hvordan
får vi forskellige generationer med forskellige prioriteter til at spille sammen i stedet for imod hinanden?
Vi tør godt love, at du både kommer til at trække på smilebåndet og kunne genkende dig selv, når fremtidsforsker Jane Hovgaard kommer og stiller skarpt på fremtidens måde at arbejde på.

18.15 Pause

18.30 Chefkonsulent, Beierholm Bæredygtighed, Ole Andreasen
Er bæredygtighed ikke et modefænomen, som forsvinder igen, hvis vi sidder stille og venter på det går over?
Bæredygtighedsarbejdet skaber værdi for din virksomhed. Kunderne, banken og medarbejderne kigger efter hvad din virksomhed gør for bæredygtigheden. Sørg for, at de ikke kigger forgæves.

19.00 Social dining

Vi glæder os til at se jer


Tilmelding
Tilmelding senest mandag den 8. januar 2024 kl. 12.00 via linket her på siden.
Deltagelse er gratis, tilmelding sker efter først til mølle, bemærk: begrænset antal pladser.

18. januar 2024
Kl. 16.00
Beierholm slagelse

Ndr. Ringgade 70A,
4200 Slagelse