Skatte- og momsmæssige forhold vedrørende grønne biler

Få nyttig viden om skat, moms og registreringsafgifter vedrørende de grønne biler (el og plug-in-hybrid)

Er du også med på den grønne bølge? Eller kunne tænke dig at høre mere herom? Så meld dig til vores gratis eftermiddagsseminar.

Tirsdag d. 12. oktober kl. 14.15- 16.15 hos Beierholm, Herningvej 34, 4800 Nykøbing F 

Ændrede registreringsafgifter og ændret beskatning har sendt bilsalget af grønne biler på himmelflugt. Således udgjorde næsten 30% af nye indregistrerede personbiler i første halvår af 2021 grønne biler. Samtidigt er det blevet dyrere at køre i sorte biler.

Dagsorden

14.15 – 14.30: Velkomst v/ledende partner Svend Sand

14.30 – 15.15: Beskatning af biler

Martin E. Skytte fra Beierholm vil fortælle om de nye og ændrede regler samt den nyeste praksis vedrørende beskatning fri bil for både benzin- og dieselbiler samt de grønne biler og ladestandere. Derudover vil han komme ind på splitleasing. Du vil således få viden om beskatning af fri bil, der også gør dig stand til at træffe eventuelle valg om optimeret beskatning.

15.15 – 15.20: Kaffepause

15.30 – 16.15: Moms på biler

Britt Ørskov Nielsen fra Beierholm vil give dig en kort introduktion til registreringsafgifter særligt på de grønne biler. Derudover vil hun give dig en opdatering på de momsmæssige aspekter for både benzin- og dieselbiler samt de grønne biler og ladestandere. Hun vil også komme ind på leasing. Du vil således blive i stand til at komme hele vejen rundt om bilerne m.h.t. registreringsafgift, moms og skat.

TILMELDING
Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset. Tilmeld dig her på siden. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet, senest den 09. oktober 2021.

12. oktober 2021
Kl. 14.15
Nykøbing Falster