Inspirationsmødet er for dig, der som ejerleder ønsker at blive klædt grundigt på med viden omkring den nye bogføringslov og den betydning, de nye krav har for dig og din virksomhed.

Alle virksomheder – uanset størrelse – er berørte af den nye bogføringslov, men de fleste vil komme langt med små justeringer til de nuværende arbejdsgange og processer. Andre kigger ind i en større omlægning, der også kan indbefatte udskiftning eller tilpasning af virksomhedens bogføringssystem.

Vi stiller skarpt på den seneste viden og nye opdateringer omkring den nye bogføringslov, og klæder dig grundigt på, så din virksomhed kan leve op til både nuværende og kommende krav. Et grundigt forarbejde i virksomheden kan betale sig, når de sidste krav rammer i 2024, og har din virksomhed godt styr på digitaliseringen af virksomheden inden da, opnår I samtidig fordele som bedre flow i bogholderiet og mere effektive arbejdsgange.

Program
- Velkomst v/Beierholm 

- Hvilken indvirkning har den nye bogføringslov på virksomheder?

- Vores specialister belyser seneste opdateringer og viden på området, samt hvilke krav virksomhederne skal overholde nu, og når yderligere krav træder i kraft i 2024.

- Vi sætter fokus på de væsentligste og mest omfattende ændringer, herunder de digitale krav til bogføringssystemer, som vil blive gennemført over en periode, og hvilke sanktioner det kan medføre, hvis virksomheden ikke bliver digitalt parat.

Tilmelding
Det er gratis at deltage, tilmeld dig via linket her på siden. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet.

6. november 2023 - 28. november 2023
Fra kl. 9.00 - 15.30

Inspirationsmøderne afholdes i perioden 6. - 28. november 2023 i flere byer, som enten formiddags- eller eftermiddagsmøde.