Inspirationsmøde om bæredygtighed, som hjælper dig på vej til din første bæredygtighedsrapport.

Alle virksomheder har en opgave i at omstille deres forretning til at blive grønnere – og måske spørger jeres kunder allerede nu ind til jeres bæredygtighedsprofil?

Ved inspirationsmødet introducerer specialister fra Beierholm, Jyske Bank og ArbejdsmiljøEksperten dig til bæredygtighedsområdet, og du bliver opdateret på lovgivning, der gælder for jeres virksomhed. Som virksomhedsejer eller beslutningstager på området går du hjem med viden om, hvordan I arbejder videre med bæredygtighed hos jer – og hvordan I får lavet en ESG rapportering, som beskriver alle de gode tiltag, I allerede tager.

Vi byder afslutningsvist på en let anretning og netværk.

Arrangementet er for dig, som allerede arbejder med bæredygtighed i jeres forretning, men også for dig, der endnu ikke er kommet i gang. Du må gerne dele invitationen med andre. Alle er velkomne.


Onsdag den 18. september 2024
Kl. 16.00 - 18.30 hos Jyske Bank,
Torvet 21, 6700 Esbjerg


Program
16.30 – 16.35 Velkomst v/ Jyske Bank og ArbejdsmiljøEksperten A/S.

16.35 - 17.00 Bæredygtighed som vilkår og forretningsmulighed Poul Søgren, Beierholm Bæredygtighed, fortæller, hvilken virkelighed der venter jeres virksomhed, når I fremover skal rapportere på bæredygtighed og giver konkrete input til, hvad den gode ESG-rapport skal indeholde“. Hør hvordan
I kommer bedst muligt fra start, så jeres indsats kan blive en forretningsmulighed.

17.00 - 17.25 Bæredygtighed – hvad betyder det i banken?
Katrine Ziska, Jyske Bank, fortæller om den finansielle sektors rolle i den grønne omstilling. Hvilke krav kan du forvente at banken stiller, og hvordan er dine fremtidige finansieringsmuligheder påvirket af din virksomheds arbejde med bæredygtighed – samt jeres dokumentation heraf? Katrine medbringer eksempler på "den gode ESG-rapport“.

17.25 - 17.50 Klar parat – kom godt fra start med Beierholms ESG-værktøj
Hvordan griber du arbejdet med bæredygtighed an i jeres virksomhed? Og hvad kommunikerer du til kunder og medarbejdere? Poul Søgren Hansen fra Beierholm Bæredygtighed præsenterer Beierholms ESG-netværk, hvor du bliver klædt på til at introducere bæredygtighed i jeres virksomhed og sparre med ligesindede, der også ønsker at være en del af omstillingen.

17.50 - 18.00 v/ Jyske Bank, Sydvestjylland Erhverv og ArbejdsmiljøEksperten A/S, Esbjerg


Tilmelding
Der er et begrænset antal pladser.
Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet, senest mandag d. 16. september 2024 kl. 10.00

18. september 2024
Fra kl. 16.00 - 18.00
Jyske Bank

Torvet 21
6700 Esbjerg