Beierholm inviterer til et spændende morgenmøde – kom og hør mere om hvordan din virksomhed nemt kommer i gang med den grønne omstilling.

Morgenmødet er for dig, der gerne vil i gang med bæredygtighed, og derfor søger viden og inspiration til at begynde arbejdet med bæredygtighed i din virksomhed.

På mødet vil du blive præsenteret for konkrete værk tøjer, der kan håndtere løbende registrering og rapportering af relevante forhold. Der vil være fokus på at sætte arbejdet med bæredygtighed i praktisk kontekst og derved styrke
din virksomheds forretningskoncept.

Mange virksomheder oplever allerede nu stigende krav fra omverden, herunder kunder og leverandører. Det kan derfor være forretningskritisk, hvis virksomhederne ikke allerede nu forholder sig til bæredygtighed, rapportering
og indsamling af data.

Du vil derudover få en kort introduktion til et kursusforløb, hvor du kan få hjælp til at udarbejde virksomhedens første ESG-rapport, herunder også et klimaregnskab.

Kursusforløbet er for alle typer virksomheder og kræver ikke særlige forudsætninger. Du lærer det hele undervejs.


Onsdag den 22. maj 2024
Kl. 07.45 – 09.30 hos Beierholm,
Tangen 9, 8200 Aarhus N


Program
07.45 – 08.00 Kaffe og rundstykke

08.00 – 08.10 Velkomst v/Lisbeth Merrild Elkjær, partner, statsaut. revisor, Beierholm

08.10 – 09.30 Poul Søgren Hansen, Chefkonsulent, Beierholm Bæredygtighed, fortæller om det højaktuelle og vigtige arbejde med bæredygtighed, og ikke mindst de stigende krav fra kunder og leverandører.

Du får også inspiration til, hvordan du kan komme i gang med din virksomheds bæredygtighedsarbejde.

09.30 Tak for i dag

Tilmelding
Det er gratis at deltage, tilmeld dig her på siden.
Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet, senest fredag den 17. maj kl. 10.00

22. maj 2024
Kl. 7.45
Beierholm Aarhus

Tangen 9
8200 Aarhus N