Mange virksomheder, uanset størrelse, oplever allerede nu stigende krav fra omverden, herunder kunder og leverandører, hvorfor det kan være forretningskritisk ikke allerede nu at forholde sig til bæredygtighed, rapportering og indsamling af data.

Gå-hjem mødet er for dig, der gerne vil vide mere om ESG og bæredygtighed, og derfor søger viden og inspiration til at begynde arbejdet med bæredygtighed i din virksomhed.

På mødet vil du blive præsenteret for konkrete værktøjer, der kan håndtere løbende registrering og rapportering af relevante forhold. Der vil være fokus på at sætte arbejdet med bæredygtighed i praktisk kontekst og derved styrke din virksomheds forretningskoncept.

Du vil derudover få en kort introduktion til et netværksforløb, hvor du får hjælp til at udarbejde virksomhedens første klimaregnskab. Netværksforløbene er for alle typer virksomheder og kræver ikke særlige forudsætninger. Du lærer det hele undervejs.

Onsdag den 20. marts 2024
Kl. 08.00 - 09.30 hos Beierholm,
Voergårdvej 2, 9200 Aalborg SV

Der vil være morgenkaffe og rundstykker fra kl. 07.45.

Program
08.00 – 08.10 Velkomst v/Jesper Mosskov Møller, partner, statsaut. revisor, Beierholm

08.10 – 09.30 Poul Søgren Hansen, Chefkonsulent, Beierholm Bæredygtighed, fortæller om det højaktuelle og vigtige arbejde med bæredygtighed, og ikke mindst de stigende krav fra kunder og leverandører.

Du får også inspiration til, hvordan du kan komme i gang med din virksomheds bæredygtighedsarbejde.

Tilmelding
Det er gratis at deltage. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet, senest mandag d. 15. marts 2024 kl. 11.00.

20. marts 2024
Fra kl. 8.00 - 9.30
Beierholm Aalborg

Voergårdvej 2
9200 Aalborg SV