Stud.jur. til Beierholm Jura i Søborg

Beierholm København

Få større erfaring med anvendelsen af jura i praksis og giv karrieren et skub fremad på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Om Beierholm og Beierholm Jura

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i dit studieforløb, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig - personligt såvel som fagligt. Beierholm er et landsdækkende revisionsfirma, som er kåret som en Danmarks bedste arbejdspladser.

På landsplan har Beierholm ca. 1.900 medarbejdere, og vi er et af de største revisionsfirmaer i landet. Det medfører et betydeligt behov for løbende juridisk bistand i forhold til en række forskellige juridiske forhold.

Beierholm Jura består af 16 jurister og stud.jur.’er, som rådgiver Beierholms kunder inden for en række forskellige juridiske områder. Vi rådgiver primært inden for selskabsret og generel erhvervsret, herunder obligationsret, kontrakter, køb og salg af virksomheder, fast ejendom, lejeret, ansættelsesret og familie-/arveret. Vores rådgivning sker i tæt samarbejde med Beierholms revisorer og skatteafdeling.

Beierholm Jura er i en kraftig vækst, og vi har nu brug for flere gode kræfter. Vi er 16 personer i dag (herunder 5 stud.jur.’er) og er på vej til at vokse med nogle yderligere jurister i løbet af efteråret. I den forbindelse søger vi nu endnu en stud.jur., som kan bistå med forskellige opgaver.

Rammer der gør dig skarp og bringer dig i godt selskab

Som stud.jur. i Beierholm Jura træder du ind i nogle karrierefremmende og agile rammer, hvor du samtidig indgår i et godt, socialt og humorfyldt arbejdsmiljø sammen med juristerne og de andre studenter. Vi vægter frihed under ansvar højt, men du har selvfølgelig altid mulighed for at stille spørgsmål og sparre med dine kolleger.

Jura er organisatorisk en del af en skatteafdeling på ca. 60 medarbejdere fordelt over hele landet. Vi sidder i gode, lyse lokaler og tilbyder en god frokostordning, gratis træningsfaciliteter i kælderen, løbende sociale arrangementer, fester og forskellige rabatordninger.

 

Om stillingen

 • Stillingen er på ca. 15 timer om ugen, fordelt på 2-3 dage pr. uge efter nærmere aftale (med fri i eksamensperioder).
 • Stillingen vil primært bestå af forskellige juridiske opgaver og undersøgelser relateret til obligationsret, selskabsret og generelle juridiske spørgsmål, herunder udarbejdelse af udkast til juridiske dokumenter, udarbejdelse af nyhedsbreve mv.
 • Opgaverne kan også relatere til de andre juridiske områder, vi rådgiver om (dvs. kontrakter, køb og salg af virksomheder, fast ejendom, lejeret, ansættelsesret og familie-/arveret).
 • Derudover vil der i et mindre omfang være opgaver af mere administrativ karakter (relateret til juridiske forhold og Jura-afdelingen), herunder mindre undersøgelser, indhentelse af oplysninger, registrering i Erhvervsstyrelsen mv. (selvfølgelig efter nærmere oplæring).
 • Din daglige arbejdsplads vil være på Beierholms kontor på Knud Højgaards Vej 9 i Søborg, hvor vi i alt sidder ca. 300 kolleger. Beierholm Jura og Skat har ca. 30 kolleger i Søborg. 

Om dig

 • Du læser på kandidatdelen af cand.jur.- eller cand.merc.(jur.)-uddannelsen og har mindst et år tilbage af studiet.
 • Du har meget gerne erfaring fra et lignende studiejob i et advokatfirma.
 • Du har interesse for de erhvervsretlige fag.
 • Du er struktureret, gør dig umage, tager ansvar og sætter en ære i at overholde aftaler.
 • Du er ambitiøs og har gerne et relativt højt ”drive”/energiniveau.
 • Du er god til at formulere dig og skrive på både dansk og engelsk.
 • Du har humor og trives med at tale med dine kolleger og kunder i dagligdagen.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal med på holdet i Beierholm Jura. Send også CV, karakterudskrift og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til muligheden hos Beierholm, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Amalie Ravnløkke på mail amra@beierholm.dk. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2023
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.