Studentermedhjælper i Beierholm Skat, transfer pricing

Beierholm København

Bliv studentermedhjælper i Beierholm Skat og lær mere om transfer pricing

Få udvidet din viden om skat og transfer pricing og giv karrieren et skub fremad på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i motiverende og balancerede rammer, hvor du styrker det, du er god til og glæder dig over friheden til at kunne holde en balance mellem arbejdsliv og studieliv.

Altid opdateret overblik skaber forretningsværdi
Hos Beierholm følger vi systematisk med i skattelovningen og praksis, og det kommer du også til som et værdsat medlem af vores proaktive korps af rådgivende skattespecialister. Med professionelt og altid opdateret overblik kommer du til at bevæge dig på et højt fagligt niveau, når du tænker løsninger for kunderne og skaber reel værdi for deres forretning gennem proaktiv skatterådgivning.

Rammer der gør dig skarp og bringer dig i godt selskab
Som student i Beierholm Skat København træder du ind i nogle karrierefremmende og agile rammer, hvor du både kan blive fagligt skarp som en del af vores transfer pricing team og samtidig indgå i et godt socialt arbejdsmiljø. På landsplan har Beierholm ca. 1.900 medarbejdere, hvoraf ca. 300 sidder i København. Vi værdsætter et sjovt og professionelt miljø i lyse lokaler og tilbyder div. sociale arrangementer, fælles kantine og faglig sparring på tværs af afdelinger.

Hvad får du som student i Beierholm?

 • Knapt 55 dedikerede kolleger i skatteafdelingen fordelt over hele landet, som alle arbejder på et højt fagligt niveau
 • Værdifuld udviklende personlig og faglig sparring
 • pgaverne løses i samarbejde med Beierholms dygtige rådgivere
 • De bedste rammer for din fremtidige personlige og faglige udvikling

 

Hvilke opgaver skal du hjælpe med?

 • Bistå med at rådgive kunder og revisorer inden for transfer pricing
 • Deltage i kundemøder vedrørende skatteforhold
 • Deltagelse i at udarbejde transfer pricing dokumentation
 • Bidrage til styrkelse af området transfer pricing
 • Udarbejde vedledninger til revisorer
 • Udarbejde nyhedsbreve og tilsvarende
 • Udarbejdelse af transfer pricing dokumentationsstandarter

 

Hvad kommer du med?

 • Studerende på cand.merc.jur, cand.merc.aud eller cand.jur. studiet eller lignende
 • Gerne erfaring med lignende studiejob fra SKAT, advokatkontor eller revisionskontor
 • Overordnet kendskab til transfer pricing og lyst til at lære mere
 • Interesse for skattelovgivning og praksis
 • Du er god til at skrive både dansk og engelsk og trives med at tale med kolleger og kunder

Beierholm ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som specialist og som menneske, og disse rammer designer og tilpasser vi ud fra, hvor du aktuelt er i dit liv. 

Du træder ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag, og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholms skatteafdeling kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på 96 34 79 53. 

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og eksamensbevis – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.