Statsautoriseret Revisor / partner - Kalundborg

Beierholm Kalundborg

Ambitiøs og fagligt stærk leder - partner eller med partnerpotentiale

Til Beierholms kontor i Kalundborg søger vi en leder der vil være en del af vores vækstrejse og tage del i ansvaret for afdelingens videre udvikling. Vi har en spændende og betydelig kundeportefølje som er i vækst, hvortil vi søger dig. Der er tale om en central rolle og en karrierestilling med meget attraktive udviklingsmuligheder. Afdelingen i Kalundborg består i dag af 16 medarbejdere der samarbejder tæt med ca. 50 kolleger på Slagelsekontoret, samt Beierholms fællesfunktioner som Skat, Jura, Corporate Finance, ESG/ bæredygtighed, CFO Services og Formuerådgivning.

Hvad kommer du med?

Du er i dag en ambitiøs og fagligt stærk revisor og leder, der:

  • Har en uddannelse som statsautoriseret revisor eller er tæt på at færdiggøre den.
  • Har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling på Director eller Partner niveau.
  • Er fagligt stærk og opdateret
  • Har erfaring med revision og bred rådgivning af SMV kundesegmentet, Erfaring med hovedaktionærer og personlige virksomheder Vil være en fordel
  • Har erfaring med og motiveres af ledelse
  • Har et kommercielt mindset og erfaring med at servicere og udvikle en betydelig kundeportefølje

Som person er du kendt for dit stærke faglige niveau, dit drive, din stærke ansvarstagen samt dine leder- og samarbejdsevner. Du får tingene til at lykkes via dit gode overblik, din involvering af andre samt ikke mindst din proaktive tilgang til opgave- og problemløsningen. Desuden er du analytisk og struktureret i din tilgang, samtidig med at du tager ejerskab for såvel faglighed, akkuratesse og den gode medarbejder- og kundeoplevelse.

 

Dine primære opgaver vil være:

  • Faglig ledelse, med til at udvikle afdelingen og sikre et højt fagligt niveau
  • Personaleledelse, med til at understøtte og udvikle kompetencerne og teamets motivation
  • At sikre en effektiv planlægning, koordinering og eksekvering af opgaver
  • Vedligeholde og udvikle eksisterende kundeportefølje, herunder egne kunder

For at få succes i rollen er det vigtigt, at du går forrest som det gode eksempel, viser vejen for dine dygtige kolleger og samtidigt formår at favne kunderne på en måde, der fastholder vores position som værdiskabende og betroet rådgiver for vores kunder.

Vi tilbyder dig

Et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Hos Beierholm arbejder vi ud fra at den enkelt skal have et liv i balance, hvor der både er plads til ambitioner, familie og fritid. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønmodel og en målrettet plan for at bliver kapitalpartner og medejer af Beierholm

Hvordan ser din ansøgning ud?

 

Fortæl kort og godt om dig selv og din motivation for at ansøge og vedhæft CV og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

-     Rekrutteringskonsulent, Dahlia Muqbel på dmu@beierholm.dk 

 

Eller vores partnere i Kalundborg

-     Statsautoriseret revisor, Steffen Møller Jensen på smj@beierholm.dk

-     Statsautoriseret revisor, Tony Mouridsen på tmo@beierholm.dk

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Kalundborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.