Seniorkonsulent til Forretningsudvikling

 Er du en erfaren konsulent inden for forretningsudvikling? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team hos Beierholm og kan bidrage med en stærk faglighed indenfor salg, ledelse og udvikling af mennesker. Så er det måske dig, vi leder efter!

Som Seniorkonsulent, i rådgivningsafdelingen Forretningsudvikling, er du nysgerrig på forretning, strategi og mennesker, og har lysten til at bidrage med din kommunikation som et kraftfuldt værktøj til at udvikle mennesker. Du får til ansvar at understøtte udvikling af Beierholms kompetencer inden for salg, ledelse og forretningsudvikling og skal være med til at gå forrest i implementering af kommercielle strategiske projekter.

Din primære arbejdsopgaver vil være

  • Identificere udviklingsbehov indenfor kommercielle kompetencer i organisationen
  • Designe udviklingsforløb med fokus på udvikling af ledelseskompetencer og salgsfærdigheder
  • Undervise internt i bl.a. salg, kundebetjening og forretningsudvikling  
  • Facilitere workshops
  • Sparre/coache såvel individuelt som grupper/teams på alle organisatoriske niveauer

Herudover skal du internt understøtte udviklingen af Beierholms rådgivningsydelser gennem bl.a. salg af rådgivningsydelser til eksterne kunder. I forlængelse heraf udarbejde præsentationsmateriale (PowerPoint og/eller Excel) til intern/ekstern markedsføring, udarbejde tilbud, gennemføre salgsmøder og være selvkørende i at lede egne projekter.

Faglig stærk og initiativrig profil som vil være med til at drive og implementere strategi

Du skal have lysten til at arbejde i en partnerstyret revisionsvirksomhed, men det er ikke et krav at du selv besidder faglige evner indenfor regnskab, økonomi el.lign. Du kommer sandsynligvis med en kandidatgrad, og vigtigst med minimum 5 års erfaring fra en lignende rolle i en større virksomhed med mange interessenter. Vi forventer, at du har solid erfaring og viden inden for strategiudvikling- og implementering, forretningsforståelse, salg, produktudvikling og ledelsesaspekter såsom adfærdsdesign, situationsbestemt ledelse, forandringsledelse, coaching mm.


Som person tager du ansvar og ejerskab for både dine egne og teamets opgaver, og har gode kommunikative evner. Du har en åben og præcis kommunikation og mestrer at formidle relevant faglig viden, så det skaber forståelse og forankring hos målgruppen. Samtidig er det vigtigt, at du kan tilpasse dig nye opgaver, krav, processer og forventning og løbende reflekterer over egen praksis.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som Seniorkonsulent og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. I Beierholm træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer. Du vil få en hverdag, hvor du er tilknyttet et af vores kontorer i Aalborg, Aarhus eller København, men det forventes i stillingen, at du kan servicere og rådgive vores sektioner nationalt. Der må derfor i perioder forventes en del rejseaktivitet, da størstedelen af vores ydelser udføres onsite.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Signe Ravn på tlf. 87 32 57 94. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.