Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

 

Opbygning af bæredygtighedsteam

I stillingen skal du være med til at sætte bæredygtighed på landkortet – både internt blandt Beierholms revisorer og eksternt mod vores kunder. Du har mulighed for at være med på rejsen fra begyndelsen. Vi søger derfor en revisor, der har værktøjer og viden indenfor ESG-området samt erfaring i at bringe dette i spil hos kolleger og kunder.

Som Senior Manager får du en helt central rolle i det erklæringsteam, vi lige nu er ved at opbygge, som kommer til at arbejde med erklæringsafgivelser på vores kunders bæredygtighedsrapporteringer. Du skal også være med til at udvikle de erklærings- og rapporteringsværktøjer, vi benytter. Endeligt skal du bidrage til vores interne nyhedsformidling af nyheder på bæredygtighedsområdet, og hvis du er interesseret, er der også mulighed for at undervise.

Du bliver ansat i vores erklæringsteam. Vi har etableret et særskilt rådgivningsteam, Beierholm Bæredygtighed, der baserer sine ydelser på blandt andet bæredygtighedsnetværk, bæredygtighedsstrategi, analyser samt med at etablere forretningsgange, foretage dobbelt væsentlighedsvurderinger m.v. hos vores kunder. Dine opgaver vil være på erklæringsområdet, men der vil være snitflader mod rådgivningsteamet.

Stillingen kan placeres med udgangspunkt på hvilket som helst af Beierholms kontorer.

 

Revisor med ESG-kompetencer

Du er erfaren revisor, cand.merc.aud., og kan også være godkendt revisor eller i gang med SR-akademiet. Væsentligst er dog din erfaring med ESG-området. Du har arbejdet med bæredygtighed i mindst 2 år, men gerne flere, og ikke kun som rådgiver, men især som revisor, hvor du har deltaget på nogle af de erklæringsteams, som har afgivet revisorerklæringer på virksomhedernes bæredygtighedsrapporteringer.

Du er en dynamisk og engageret person, der trives med at arbejde i teams, men du går samtidig ansvarsfuldt og selvstændigt til værks. Du har et positivt og smittende humør, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Hvis du desuden er en holdspiller, der ser muligheder frem for begrænsninger, kunne du meget vel være den rette.

 

Vi skaber balance – også for dig!

Vi tilbyder dig at være med til at sætte retningen for et nyetableret team og i en virksomhed, hvor vi gerne vil have plads til både det hele menneske og store ambitioner.

Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse med ambitiøse mål, og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Rekruttering Søren Krogstrup på 22 79 00 98 eller Partner, Faglig udviklingschef Thomas Krath Jørgensen på 27 77 93 62. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV. Vi behøver ikke en ansøgning!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.