Senior manager med speciale i fonde og foreninger

Beierholm Aalborg

Vi har stor efterspørgsel på vores ydelser inden for fonde, foreninger og selvejende institutioner, og søger derfor yderligere en erfaren og kompetent skatterådgiver der har lyst til at bidrage til at styrke området yderligere i Beierholm.

Fokus på fonde og foreninger

Som vores nye skattespecialist, vil du blive en central del af vores team, hvor du får ansvar for at skatterådgivning inden for bl.a. fonde og foreninger. Som Senior Manager vil du have et stort fagligt ansvar og have mulighed for at specialisere dig yderligere. Det er et komplekst og spændende område, hvor du vil få mulighed for at anvende din viden og erfaring til at gøre en reel forskel for vores kunder.

 

Af opgaver kan nævnes:

 • Rådgivning om skattemæssige spørgsmål vedrørende fonde og foreninger
 • Rådgivning om strukturering og etablering af fonde og foreninger
 • Rådgive i muligheder, som fonde og foreninger kan drage fordele af
 • Vejledning om skattemæssige aspekter ved gaver / donationer til fonde og foreninger
 • Have et fagligt ansvar for fonde og foreninger, og sikre løbende ajourføring på området
 • Rådgivning vil primært væres inden for fonde og foreninger, men kan også indeholde rådgivning inden for andre områder. Dette alt efter din faglige baggrund.
 • Intern rådgivning og sparring med revisorer
 • Har du erfaring og lys til at bringe din profil i spil undervisningsmæssigt, er dette også en mulighed

Det er en spændende mulighed for dig, der brænder for fonde og foreninger, og har lys til at være med til at bidrage og styrke vores afdeling yderligere. Kan se forretningsmuligheder og har lyst til at tage ansvar for yderligere udvikling af området.

For at styrke din fagligeudvikling, bliver du en del af en fagligt stærk skatteafdeling, med mulighed for sparring og faglige input. Du vil få en kundevendt rolle, hvor du leverer skræddersyede løsninger og rådgivning af høj kvalitet.

 

Stærk faglighed eller lyst til at specialisere dig yderligere?
Vi forestiller os, at du har en lang erfaring inden skatterådgivning, gerne fra et revisions- og rådgivningshus for din viden er bredt funderet. Dertil en fordel, hvis du allerede har specialiseret dig inden for fonde og foreninger, og har en dybdegående viden om skattemæssige aspekter herved. Er din erfaring ikke flerårig, håber vi, at du har lysten og evnen til at blive endnu mere specialiseret i din skatterådgivning.

Du vil få en tæt sparringspartner på kontoret i Aalborg, hvor faglig udveksling og sparring bliver en del af dagligdagen, så vi sikrer du bliver klædt på til opgaven. Derfor er den ideelle placering i Aalborg, men andre lokationer kan drøftes.                                                                                                               


Du vil få succes i stillingen, hvis du:

 • tager ansvar og bidrage til afdelingens videre udvikling
 • har gode formidlingsmæssige evner og kan forklare komplekst skattestof på en letforståelig måde for kunderne
 • har gode relationelle egenskaber og en vis portion situationsfornemmelse
 • har lyst til at tage ansvar og arbejder selvstændigt
 • tager ejerskab og ser dit speciale inden for fonde og foreninger, som noget af det mest interessante.

Du bliver en del af et fagligt miljø med dedikerede og dygtige kollegaer. I Beierholms skatteafdeling værdsættes alles bidrag, og vi har en uformel atmosfære. Der står mange kolleger klar til at hjælpe dig i gang. Du kan læse mere om vores skatteafdeling her på hjemmesiden.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som rådgiver og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. Du træder ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.


Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 96 34 79 53.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt, og vi evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.