Revisorer til Struer

Beierholm Struer

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, der år efter år bliver kåret som en af Danmarks bedste, tildelt af Great Place to Work®? Vi søger lige nu to kompetente revisorer til vores kontor i Struer, som kan bidrage til vores fortsatte succes og vækst.

 

Bliv en del af en homogen afdeling i Beierholm Struer

Du bliver en del af en arbejdsplads, som brænder for mennesker. Vores mål er nemlig at være bedst til mennesker – både kunder og medarbejdere. Derfor ønsker vi, at du har en kundeorienteret tilgang og har lyst til at påtage dig en bred og varieret portefølje af opgaver. Du vil komme til at sidde med et bredt segment fra små til mellemstore virksomheder, med primært afsæt i lokale virksomheder i Struer og omegn.

Som revisor i Beierholm Struer får du ansvaret for at løfte opgaverne både selvstændigt og i fællesskab. Din erfaring og faglighed spiller en afgørende rolle i at skabe værdifuld rådgivning for vores kunder. Selvom du har et stort ansvar, er afdelingen i Struer dedikeret til samarbejde og gensidig hjælp. Du vil derfor opleve hjælpsomme kolleger, der står klar til at assistere dig. Dette er blandt andet en af de mange grunde til, at trivslen i Beierholm Struer er høj.

 

Revisorer med fokus på kvalitet og samarbejde

Vi leder efter to revisorer, og uanset erfaring skal du komme med lysten til at påtage dig ansvaret for en portefølje af opgaver på egen hånd. Vi forventer desuden, at du har et fokus på at levere kvalitet og god service til vores kunder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med revision, men det er ikke et krav.

Vi leder efter to kollegaer, der har lyst til at blive en del af et arbejdsmiljø, hvor både det sociale og faglige er i højsædet. Hos os yder vi en fælles indsats for at levere kvalitet i hver opgave, samtidig med at vi prioriterer trivsel og samarbejde på tværs af afdelingen.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som revisor og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Struer træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm Struer kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent Camilla Andersen på 28 60 97 87, Partner Klaus Viborg Pedersen på 27 77 93 28 eller Director Mette Hjorth Bunch på 41 29 49 40. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Vestjylland, Struer
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.