Revisor til Thisted

Er du en erfaren revisor, der søger nye udfordringer på en arbejdsplads, der sætter dig i centrum?

Du har måske udforsket storbyens muligheder, og er nu klar til at vende tilbage til hjembyen og tage del i spændende opgaver og ansvarsområder. Her er der plads til at udfolde dine ambitioner og karrieremål; samtidig med at der er plads til venner, familie og fritid.

Beierholm i Thisted tilbyder dig en unik mulighed for et meningsfyldt arbejdsliv med udfordringer i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor netop dine professionelle ambitioner kan udforskes. Vi lægger stor vægt på trivsel, samarbejde og rammer, der ikke kun motiverer, men også styrker din faglige og personlige udvikling.

Kundeorienteret revisor
Vi sætter vores kunder i centrum, derfor forventer vi, at du har lyst og evne til at forstå vores kunders behov og understøtte dem gennem faglig og professionel rådgivning og service. Din stærke faglighed og evne til at opbygge personlige relationer, gør dig til en værdifuld sparringspartner og ressource for lokalområdets virksomheder.

Du får ansvar for at lede og udvikle din kundeportefølje, og vi vil støtte dig i at sætte dine erfaringer i spil på bedste vis. Dine opgaver er bl.a.:

  • Rådgivning af kunder
  • Afdækning af kundebehov
  • Bidrage til udvikling af portefølje
  • Portefølje- og ressourcestyring
  • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
  • Revision og gennemgang af regnskaber
  • Skat- og momsmæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer

 

Din baggrund
Du kommer med erfaring fra revisions- og rådgivningsvirksomheder, hvor du har færdiggjort din faglige uddannelse enten som HD (R) og/eller cand.merc.aud. Er du under uddannelse til statsautoriseret revisor, eller har ambitioner om at starte på SR-studiet, vil det også være relevant. Vi tilpasser gerne opgaven til dine karrieredrømme og bidrager til din videre udvikling i rammer, der passer til netop dér, du er i livet.

Du er ikke bare én revisor; du bidrager til at skabe overblik, finansiel succes og strategisk rådgivning. Du har stor forretningsforståelse og kommunikerer i øjenhøjde med dine kunder. Ansvar og ejerskab er ikke bare ord for dig – det er en naturlig del af din tilgang til arbejdet. Du trives med at bidrage til fælles udvikling, og det falder dig naturligt at lede opgaverne i mål.


Hvis du har mod på at tage din karriere til nye højder og påtage dig større ansvar, er vi klar til at forme rammerne for din videre udvikling. Hos os bliver du ikke bare én revisor – du bliver en nøgleperson for vores kunder og vores fælles succes.

Udviklende rammer og godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor; både personligt og fagligt. Hvad enten du kommer med lidt eller meget erfaring har vi opgaver, der matcher dit kompetenceniveau. Samtidigt sikrer vi en udvikling i opgaverne, så du bliver ved med at udvikle dig.

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Ansøgning
Vi ser frem til at høre fra dig og drøfte, hvordan dine erfaringer og ambitioner passer ind i Beierholm Thisted. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 96347953.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV indeholdende en kort motivation for jobbet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.