Revisor til Skive

Beierholm Skive

Beierholm Skive og Revision Limfjord går sammen, og kan servicere en meget bred gruppe af områdets virksomheder. Her er plads til mange fagligheder, unikke kundeporteføljer, ambitioner og balance. Kort sagt; har du mod på at udvikle dig og få større ansvar, vil vi meget gerne sætte rammerne for netop dig.

 

Fagligt fokus

Hos Beierholm er vi til for vores kunder, og vi forventer, at du har lært at aflæse deres behov og er god til at servicere dem. Derfor er du allerede fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Du går også gerne det ekstra skridt, der er med til at sikre, at kunderne bliver hos os.

Med afsæt i din erfaring og faglighed, får du som revisor ansvar for at lede og udvikle kundeporteføljen, hvor værdifuld rådgivning er essentielt. Dine opgaver er bl.a.:

  • Afdækning af kundebehov
  • Rådgivning af kunder
  • Bidrage til udvikling af portefølje
  • Portefølje- og ressourcestyring
  • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
  • Revision og gennemgang af regnskaber
  • Skat- og momsmæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
  • Afdækning af kundebehov og rådgivning
  • Dine arbejdsopgaver kan tilpasses dine kompetencer

 

Hvad kommer du med?

For at få succes i rollen, vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra revisions- og rådgivningsvirksomheder, hvor du formentlig er i gang med HD (R) eller har færdiggjort din faglige uddannelse enten som HD (R) og/eller cand.merc.aud.

Som revisor ved Beierholm i Skive får du en spændende hverdag, hvor din evne til at læse dine kunder, afdække deres behov for rådgivning og yde dem kompetent sparring er i fokus. Du kommunikerer i øjenhøjde, og er nærværende i din tilgang.

 

Vi tilbyder dig

Som revisor, bliver du en del af en faglig kompetent afdeling. Vi er netop gået sammen med Revision Limfjord, det betyder at du vil blive en del af et af områdets største revisionshuse. Vi har spændende og unikke kunder, som alle kræver forskellige fagligheder. Der er derfor mange muligheder, der kan tilpasses din faglige interesse og erfaring.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor; både personligt og fagligt. Hvad enten du kommer med lidt eller meget erfaring har vi opgaver, der matcher dit kompetenceniveau. Samtidigt sikrer vi en udvikling i opgaverne, så du bliver ved med at udvikle dig.

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf.  96 34 79 53.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Skive
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.