Revisor til fuld portefølje i Aalborg

Beierholm Aalborg

Er du ambitiøs på dine og kundernes vegne. Vil du dygtiggøre dig yderligere inden for rådgivning af større revisionskunder og ejerledede virksomheder i øvrigt. Vi tilbyder nu en unik mulighed, hvor du kan være med til at understøtte udviklingen hos den enkelte kunde via sparring og rådgivning.

Vi søger en kollega, som ønsker nye udfordringer, og som har lyst til at udvikle og styrke sin faglighed som revisor.

En spændende mulighed i en af vores afdelinger i Aalborg, hvor der er plads til høje ambitioner, selvstændigt ansvar og samtidig et liv uden for kontoret.

 

 

Egen portefølje med større kunder

Dit overordnede ansvar vil være selvstændigt at lede og udvikle egne kundeportefølje med bl.a. en række store og til tider komplekse revisionskunder. Gennem tæt kundedialog bidrager du til selskabernes videre udvikling, og fungerer som tæt sparringspartner for selskabets ejer og ledelse sammen med partner på sagen. 

 • Ansvarsområder som du blandt andet bliver ansvarlig for:
 • Afdækning af kundebehov
 • Rådgivning af kunder
 • Bidrage til udvikling af portefølje
 • Portefølje- og ressourcestyring
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
 • Revision og gennemgang af regnskaber
 • Skat- og momsmæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
 • Afdækning af kundebehov og rådgivning

 

Hvad kommer du med?

Som revisor i afdelingen i Aalborg får du en spændende hverdag, hvor din evne til at læse dine kunder, afdække deres behov for rådgivning og yde dem kompetent sparring er i fokus. For at få succes i rollen, vil det være en fordel, hvis:

 • Du har erfaring fra revisions- og rådgivningsvirksomheder
 • Du har færdiggjort eller er i gang med din kandidat i revision
 • Du har erfaring eller lyst til at få erfaring med rådgivning af større selskaber og måske internationale kundeforhold.
 • Har du lyst til at læse videre til statsautoriseret, så er det en mulighed.

Som person er du ambitiøs og trives i rollen som betroet rådgiver. Du motiveres af at gøre en forskel for dine kunder og drives af den tætte kundekontakt. Du har udviklet gode kommunikative færdigheder, hvor du gennem din nærværende tilgang, har succes med at skabe tætte og langvarige relationer. 

Du er løsningsorienteret af natur og motiveres af faglige udfordringer. Det passer dig godt med en alsidig hverdag, med afveksling mellem fordybelsestid og kundekontakt.

Vi tilbyder dig

Som revisor, bliver du en del af en faglig kompetent afdeling, med mange faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Du tilbydes en spændende rolle med ansvar for en række større selskaber, som alle kræver forskellige fagligheder. Der er derfor mange muligheder, der kan tilpasses din faglige interesse.

Du bliver en del af en stabil afdeling med fokus på trivsel, fleksibilitet og høj anciennitet. Der er derfor mange af dine 23 kollegaer, der også gerne tager del i oplæringen af vores yngre kollegaer.

I vores afdeling er der plads til ambitioner og balance. Kort sagt; har du mod på at udvikle dig og få større ansvar, vil vi meget gerne sætte rammerne for netop dig. Din anciennitet er ikke afgørende, blot du har fundamentet og lysten til at udvikle dig - vi vil gerne investere i dig og din udvikling gennem både oplæring, uddannelse og kurser.

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf.  96 34 79 53.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.