Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Til vores faglige udviklingsafdeling søger vi nu en regnskabsspecialist, som får en central rolle i vores team og understøtter Beierholms revisorer på det regnskabsfaglige område. Du vil få mulighed for faglig og personlig udvikling samt balance mellem arbejds- og privatliv!

 

Du får indflydelse og er med til at skabe værdi

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder. Du har en stærk faglig interesse og et personligt drive til at få det faglige omformet til praksis.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret mv. Du kommer til at bidrage til udviklingen af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

 

Vi løfter udviklingen i flok

Faglig udviklingsafdelings rolle er at udvikle, implementere og vedligeholde det faglige fundament for Beierholms ydelser med regnskab, revision og bæredygtighed - med den rette balance af effektivitet og kvalitet. Vi er 20 kolleger i afdelingen, og du bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister.

Det er kendetegnende for Faglig udviklingsafdeling, at opgaverne løses med åbenhed, teamwork og en uformel omgangstone. Afdelingen er i dag primært placeret fysisk i København, Aalborg og Aarhus, men stillingen kan placeres med udgangspunkt på hvilket som helst af Beierholms kontorer.

 

Hvilke opgaver venter på dig?

  • Sparring med og rådgivning af kolleger om faglige problemstillinger
  • Kvalitetssikring af årsrapporter
  • Udvikling, vedligeholdelse og effektivisering af vores regnskabsmodel i CaseWare
  • Nyhedsformidling, internt og eksternt
  • Eventuel undervisning af revisorer
  • Eventuel involvering i serviceringen af revisorer med selskabsretlige forhold

Det er ikke et krav, at du har erfaring med alle ovenstående opgaver, men det er en forudsætning, at du brænder for fagligheden på regnskabsområdet, samt at du har en stor viden og lyst til at udvikle dig sammen med opgaverne. Vi vil i fællesskab udarbejde en personlig udviklingsplan for dig baseret på din baggrund og erfaring.

 

Hvad kommer du med?

Du kan være uddannet CMA, kan have praktisk erfaring som revisor eller fra en faglig afdeling i et revisionsfirma, eller du kan have siddet i en regnskabsfaglig rolle i en dansk virksomhed. Du kommer med en interesse inden for det regnskabsmæssige, som du har arbejdet med i flere år. Du er kvalitetsbevidst og har lyst til at fordybe dig i faglige emner. Du er engageret og evner at formidle faglige budskaber på en forståelig måde.

Du er en dynamisk og engageret person, der trives med at arbejde i teams, men du går samtidig ansvarsfuldt og selvstændigt til værks. Du har et positivt og smittende humør, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Hvis du desuden er en holdspiller, der ser muligheder frem for begrænsninger, kunne du meget vel være den rette.

 

Hvad får du som regnskabsspecialist i Beierholm?

  • Værdifuld, udviklende og faglig sparring med kompetente kolleger
  • Mulighed for faglig fordybelse og for at sætte dit præg
  • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
  • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv på en af Danmarks bedste arbejdspladser 

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Rekruttering Søren Krogstrup på 22 79 00 98 eller Partner, Faglig udvikling, regnskabsgruppen Kim Köhler på 28 10 62 44. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV. Vi behøver ikke en ansøgning!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.