Regnskabskonsulent til Outsourcing, Lemvig

Beierholm Lemvig

Har du lyst til at være en del af Danmarks bedste arbejdsplads? Vi søger en regnskabskonsulent til vores Outsourcing-afdeling i Lemvig. Her træder du ind i nogle frie og trygge rammer, hvor du kan udfolde og styrke dine evner med støtte fra gode og kompetente kolleger. Som regnskabskonsulent i Beierholm får du en alsidig hverdag og kommer til at løse en bred vifte af opgaver her på kontoret og ude hos dine kunder. 

 

Alsidig hverdag med kunderne i fokus

Som regnskabskonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du får til ansvar selvstændigt at styre egen dagligdag og opgavetilrettelæggelse i relation til vores kunder. Vi varetager en bred vifte af kundernes økonomi- og bogholderifunktioner, og du kan derfor forvente at løse opgaver inden for:

  • Bogholderi - finans, debitor og kreditor
  • Betalingsforslag
  • Moms- og lønsumsindberetning
  • Lønkørsel, herunder refusion, afstemninger, ferie mv.
  • Periodeafstemning og rapportering
  • Årsafslutning til revisor

Du vil få opgaver for flere forskellige kunder og løser nogle af opgaverne på kontoret, mens andre opgaver løses hos kunderne.

 

Hvad kommer du med?

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med lignende opgaver. Vi vil værdsætte, at du har en arbejdsmæssig tilgang, som fremmer arbejdet med fornyelse og effektivisering, hvor du har lyst til at bidrage til udvikling af vores interne processer. Da hverdagen er rettet mod vores kunder, er det vigtigt, at du trives i en kundeorienteret hverdag og har erfaring med at være sparringspartner. Dit servicegen er stort, og du motiveres af at være en del af ’maskinrummet’.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som regnskabskonsulent og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Lemvig træder du ind i nogle balancerede rammer, som vægter trivsel og sammenhold gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at der leveres det, der forventes.

Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Vi tilbyder derfor attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 28 60 97 87. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Vestjylland, Lemvig
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.