Praktik i Rekruttering

Beierholm Aalborg

Er du en ambitiøs studerende, der er ivrig efter at dykke ned i rekrutteringsverdenen og udvikle dig personligt og fagligt? Som praktikant i Beierholm Rekruttering vil dine opgaver være alt andet end at hente kaffe. Du vil få lov at udvikle dig og prøve dine evner af med alt fra annonceskrivning, kandidattiltrækning, screeningsamtaler m.v. Så hvis du er ivrig efter at lære, har en passion for mennesker og ønsker at gøre en forskel, så er dette praktikpladsen for dig!

Et stærkt team
Som praktikant hos os vil du blive en del af et dynamisk og fagligt stærkt team. Du vil få din daglige gang fra vores kontor i Aalborg. Vores rekrutteringsafdeling blev etableret i maj 2023 for at imødekomme behovet for at tiltrække nye talenter til Beierholms hurtigt voksende forretning. Vi er et team på syv dedikerede konsulenter, der arbejder på tværs af vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København, og vi forventer yderligere vækst i den nærmeste fremtid.Rammer for læring
Vi er dedikerede til at skabe et miljø, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt. Du vil blive en del af vores team og deltage aktivt i vores mange opgaver. Vi vil give dig stor indflydelse på at præge og forme dit arbejde. Vi vil gøre vores bedste for at bringe dig tæt på opgaveløsningen i hverdagen, hvor du kan se den værdi, du er medvirkende til at skabe. Vi vil støtte dig med tæt sparring og vejledning gennem hele din praktikperiode.

Du får mulighed for at prøve kræfter med rekruttering – fra deltagelse i opstartsmøder, udarbejdelse og annoncering af jobopslag, tiltrækning og screening af kandidater til afsluttende kontrakt. Vi arbejder sammen på tværs i teamet, og du vil blive koblet på forskellige konsulenter om løsningen af rekrutteringer i hele landet - både interne og eksterne rekrutteringer alt efter interesse.

Så kort fortalt: En helt unik mulighed for at komme ind i maskinrummet og lære om de mange elementer i en rekrutteringsproces.


Stort gåpåmod
Vi leder efter en praktikant, der er ivrig efter at lære om hele rekrutteringsprocessen og de udfordringer, der følger med. Din baggrund er ikke afgørende - det vigtigste er, at du har en stor interesse for rekruttering og ønsker at blive en integreret del af vores team. Hvis du har et stort gåpåmod og kan holde ved, selv når opgaverne bliver udfordrende, vil det være en stor fordel. Vi værdsætter en positiv attitude, serviceorientering og kundefokus.


Om Beierholm

Beierholm vil være branchens bedste rådgiver for små og mellemstore danske virksomheder. En strategi der tager afsæt i en klar vision om, at vi vil være bedst til mennesker – kunder og medarbejdere. Som følge héraf er det vores klare målsætning at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Et mål, som vi nu i en længere årrække kan sige at have opnået og fortsat stræber efter at være. Vi sætter en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvad enten du er revisor eller en del af den øvrige rådgivningsforretning og dertil hørende støttefunktioner.


Ansøgning

Din dagligdag vil være på hovedkontoret i Aalborg, hvor du bliver en del af vores sociale og faglige arrangementer. Du vil også komme på besøg på vores lokationer i Aarhus og/eller København til fx afdelingsdage m.v.

Vi håber, at du kan starte praktikperioden fra august eller september 2024. Vi ser helst, at der indgås en aftale om mindst fire måneders praktik, og er en fuldtidsstilling –  vi er selvfølgelig fleksible med hensyn til opgaveskrivning og studiedage i perioden.

Vi ønsker at finde den rette til vores team hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgere løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og eksamensbeviser.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på 28609787.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
01/08-2024
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.