Økonomimedarbejder til regnskabsafdeling, Viborg

Beierholm Viborg

Har du lyst til at være en del af Danmarks bedste arbejdsplads? Vi søger en Økonomimedarbejder til vores kontor i Viborg. Som Økonomimedarbejder vil du blive en del af en outsourcingafdeling i vækst og udvikling, og du får en enestående mulighed for at opnå dine ambitioner, netop dét sted du er i livet.

I vores outsourcing afdeling hjælper vi vores kunder med bl.a. bogholderi, løn og økonomisk rapportering. Du vil få en hverdag med stor kundekontakt, og det vil være en fordel hvis du brænder for at gøre en forskel for kunderne og samtidig har øje for optimering og digitalisering.

Alsidig hverdag med digitalt fokus

Som outsourcing medarbejder tager du dig af kundernes daglige økonomiske opgaver, så kunden kan koncentrere sig om at drive sin virksomhed. Du bliver en del af et fantastisk og velfungerende hold med +30 medarbejdere på kontoret, hvoraf +10 er outsourcing kolleger. Vi spiller hinanden gode – og alle bidrager til et godt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab. Herudover er vi omgivet af nogle af landets bedste revisorer og eksperter inden for understøttende rådgivningsydelser, der også bidrager til de bedste løsninger for kunderne. I rollen som Økonomimedarbejderkunne dine primære arbejdsopgaver være indenfor følgende områder:

Bogholderi - finans, debitor og kreditor

 • Momsbehandling, afgifter og lønsumsindberetning
 • Lønkørsel, herunder refusion, afstemninger, ferie mv.
 • Periodeafstemning og rapportering
 • Klargøring af årsafslutning til revisor
 • Optimering og digitalisering af processer, i samspil med kunderne
   

Hvad kommer du med?
Du trives med en bred vifte af økonomiopgaver og har styr på den grundlæggende faglighed, som du evt. har opnået gennem en kontoruddannelse med speciale i økonomi, en økonomisk rettet uddannelse eller via praktisk erfaring fra en lignende stilling. Derudover skal du trives i en afvekslende hverdag med deadlines.

Følgende kan være fordele, men skal ikke ses som krav:

 • Du har tidligere praktisk erfaring med finans, debitor og kreditor  
 • Du har erfaring med bogføringsprogrammerne Business Central og/eller E-conomic
 • Evt. kendskab og erfaring med forskellige lønsystemer.   
  Du evner at sætte dig ind i nye systemer og processer og har sans for
 • effektivisering og digitalisering
 • Du har lyst til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt med egne kundeopgaver

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som Økonomimedarbejder og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Viborg træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer høj kvalitet, efter kundernes forventninger.

I Beierholm Viborg kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent, Signe Ravn, på tlf. 87 32 57 94 eller Outsourcingchef, Jakob Sevelsted Mathiasen på 89 28 82 28. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Viborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.